Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki VALLÁSI alapon utasítja...

Aki VALLÁSI alapon utasítja el a covid-oltást, annak mi az indoka?

Figyelt kérdés

Sokaktól hallom, hogy egy igaz keresztény nem veszi fel a covid-oltást. Arra viszont eddig nem kaptam egyértelmű választ, miért.

Most nem a tudományos jellegű vagy érzelmi indokok érdekelnek, hanem csak és kizárólag a vallásiak. Tehát a "kísérleti vakcina" "covid-diktatúra", "hazudik a média", "a szomszédasszony is belehalt az oltásba" stb. nem, mert ezek nem kapcsolódnak a valláshoz.

2022. jan. 20. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Jézusban bízom, ezért semmilyen oltást és orvosi kezelést nem fogadok el
Jézusban bízom, ezért a covid-oltást nem fogadom el. A gyerekkori kötelező oltásokat és az orvosi kezeléseket viszont elfogadom
Az oltás a Jelenések könyvében leírt Fenevad bélyege, ezért nem fogadom el
Egyéb, kommentben megírom
10 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagyok vallásos. Feltételezem, azért, mert bíznak abban, hogy Jézus, Isten, vagy mi a jó fene addig hagyja őket élni, amíg elrendeltetett, az oltás pedig ebbe beleköpne. Azt elhiszem, ha valaki bizonytalan, hogy az oltás árt vagy használ, de az, hogy ezt valaki vallás miatt eszi, egyebet nem tudok elképzelni.
2022. jan. 20. 19:12
 2/25 anonim ***** válasza:
38%
Azért mert ezután jön a fenevad bélyege a mikrochip (neuralink) azzal kötik embereket internetre és démonok fognak irányitani sok mindenkit :(
2022. jan. 20. 19:14
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

"Sokaktól hallom, hogy egy igaz keresztény nem veszi fel a covid-oltást."

Na de ki az aki ítélkezik hogy ki az igazi keresztény és ki nem?

2022. jan. 20. 19:14
 4/25 anonim ***** válasza:
4%
Azért van globálisan chip hiány erről hirekben is olvashattatok mert gyártsák a háttérben a mikrochippet amit bill gates sátánista bandája fog mindenkibe ültetni aki hagyja persze
2022. jan. 20. 19:18
 5/25 anonim ***** válasza:
11%

Félreértik a Bibliát. Azt hiszik ez a fenevad bélyege. Nekem Jehova ismerősöm beoltatta magát. Pedig jehovas.

Én azt mondom ez még nem a fenevad bélyege.

Előbb eljön a világbank rendszer meg a vilagkormányzat amiben a Vatikán részt fog venni. Majd azután kezdik az emberek chippekeset a homlokára, az okostetkokat hogy lekovessek hova megy, mit beszél, stb. Ahová menne lescannelnek. Nem kellene személyi igazolvány, tb kártya, minden a homlokodon lenne. És annak lenne egy száma hogy 666 mert az lenne a vilagkormányzat száma. Aki nem venné fel azt azokat kiuznék vagy börtönbe zárnák.

2022. jan. 20. 19:19
 6/25 anonim ***** válasza:
2022. jan. 20. 19:19
 7/25 anonim ***** válasza:
6%
Én nem szeretném hogy a homlokomra okos csoport tegyenek. Van okostelefonom de még azt se szoktam hordani magammal sehova pedig azon van az oltás igazolványom. Inkább nem megyek olyan üzletbe ahol az kell mint cipeljem.a telefont
2022. jan. 20. 19:20
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

Ezt a kérdező találta ki...

Inkább hogy azt támogatják, és hirdetik, hogy mindenki vegye fel az oltást!

2022. jan. 20. 19:22
 9/25 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

A keresztények nem alkotnak homogén halmazt, ezt nyilván te is tudod. Tudom, hogy a többség oltáspárti. Viszont vannak olyanok is, akik nem azok, és néhányan tényleg komolyan vallják, hogy egy igaz keresztény nem veheti fel az oltást. Az ő véleményükre vagyok most kíváncsi, hogy miért gondolják így.

2022. jan. 20. 19:26
 10/25 anonim ***** válasza:
42%
Akkor nevezd meg azt a szektát, akire gondolsz!
2022. jan. 20. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!