Aki VALLÁSI alapon utasítja el a covid-oltást, annak mi az indoka?
Sokaktól hallom, hogy egy igaz keresztény nem veszi fel a covid-oltást. Arra viszont eddig nem kaptam egyértelmű választ, miért.
Most nem a tudományos jellegű vagy érzelmi indokok érdekelnek, hanem csak és kizárólag a vallásiak. Tehát a "kísérleti vakcina" "covid-diktatúra", "hazudik a média", "a szomszédasszony is belehalt az oltásba" stb. nem, mert ezek nem kapcsolódnak a valláshoz.
"Sokaktól hallom, hogy egy igaz keresztény nem veszi fel a covid-oltást."
Na de ki az aki ítélkezik hogy ki az igazi keresztény és ki nem?
Félreértik a Bibliát. Azt hiszik ez a fenevad bélyege. Nekem Jehova ismerősöm beoltatta magát. Pedig jehovas.
Én azt mondom ez még nem a fenevad bélyege.
Előbb eljön a világbank rendszer meg a vilagkormányzat amiben a Vatikán részt fog venni. Majd azután kezdik az emberek chippekeset a homlokára, az okostetkokat hogy lekovessek hova megy, mit beszél, stb. Ahová menne lescannelnek. Nem kellene személyi igazolvány, tb kártya, minden a homlokodon lenne. És annak lenne egy száma hogy 666 mert az lenne a vilagkormányzat száma. Aki nem venné fel azt azokat kiuznék vagy börtönbe zárnák.
Ezt a kérdező találta ki...
Inkább hogy azt támogatják, és hirdetik, hogy mindenki vegye fel az oltást!
Kedves 8-as!
A keresztények nem alkotnak homogén halmazt, ezt nyilván te is tudod. Tudom, hogy a többség oltáspárti. Viszont vannak olyanok is, akik nem azok, és néhányan tényleg komolyan vallják, hogy egy igaz keresztény nem veheti fel az oltást. Az ő véleményükre vagyok most kíváncsi, hogy miért gondolják így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!