Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki VALLÁSI alapon utasítja...

Aki VALLÁSI alapon utasítja el a covid-oltást, annak mi az indoka?

Figyelt kérdés

Sokaktól hallom, hogy egy igaz keresztény nem veszi fel a covid-oltást. Arra viszont eddig nem kaptam egyértelmű választ, miért.

Most nem a tudományos jellegű vagy érzelmi indokok érdekelnek, hanem csak és kizárólag a vallásiak. Tehát a "kísérleti vakcina" "covid-diktatúra", "hazudik a média", "a szomszédasszony is belehalt az oltásba" stb. nem, mert ezek nem kapcsolódnak a valláshoz.

2022. jan. 20. 19:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Az embeionális sejtvonalak használata miatt, elég sokan félreértelmezik.

Bár nem tudományos oldal, de itt elég jól le van írva:

[link]

2022. jan. 20. 19:34
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem tudok szektát megnevezni, nem is biztos, hogy van ilyen. Olyan nehéz elképzelni, hogy valakinek szekta nélkül, magától is eszébe jutnak dolgok? Vagy hogy valakitől hall/neten olvas valamit, amit elhisz?

A sejtvonalas indok tényleg lehet, köszi.

2022. jan. 20. 20:16
 13/25 anonim ***** válasza:
11%
Az Úr világi bűneinkért sújtott le ránk járvánnyal. Az ő akarata, hogy elpusztítsa akit el kell és meggyötörje akik rászolgáltak. Nem szabad ezt meggátolni védőoltással, az az Úr akarata ellen való lázadás lenne.
2022. jan. 20. 22:17
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

#13 De az is lehet, hogy a virus a Satan fegyvere, és az Úr adta az emberiség kezébe a védőoltást, annak előállításának tudását, hogy tudjunk védekezni a kór és így a Sátán ellen. Ez szerintem sokkal inkább passzolna egy szerető és gondoskodó Istenhez, mint a te verziód.

Apropó, erről jut eszembe az alábbi kis szösszenet, szerintem elgondolkodtató:

Egyszer egy faluban nagy árvíz volt. Mindenkinek sikerült nagy nehezen elmenekülnie, csak az öreg plébánosnak nem. Felmászott hát a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:

- Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól!

Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt maga Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, csak nem volt hajlandó beszállni.

Kicsivel később egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopter is próbálta őt kimenteni, de azt sem fogadta el, mondván, hogy őt majd Isten menti meg! Végül annak rendje és módja szerint összedőlt a torony, és a derék pap vízbe fulladt vala…

A Mennybe kerülvén aztán, Isten színe előtt állva megkérdezte:

- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis hagytál megfulladni?! Miért nem segítettél??

- Fiam - szólt az ÚR – talán nem küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is? De hát neked semmi sem volt elég jó…

2022. jan. 21. 02:32
 15/25 anonim ***** válasza:
Ami az Úr által elrendeltetett, az ellen 'ember' úgy sem tehet semmit.
2022. jan. 21. 08:59
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
Akinek hite van, számára indifferens, hogy oltatja-e magát vagy sem. A gyakorló szeretet számít Krisztusban, nem az ilyen marhaságok. Én oltatom magam, hogy sportolni is tudjak járni, amúgy nem izgat ez az egész
2022. jan. 21. 10:17
 17/25 anonim ***** válasza:
54%
Isten akarata szerint vigyaznod kell az egeszsegedre, tehat ha ellenkezel a gyogyitokkal, akkor az Ur akarata ellen teszel. Isten lehetoseget adott a kezedbe az eleteddel, nem hazardirozhatsz vele mert a vegen mindennel el kell szamolni.
2022. jan. 21. 10:37
 18/25 anonim ***** válasza:

"Aki VALLÁSI alapon utasítja el" ... errol nekem az atkos rendszer ugrott be es az akkori Jehova tanui akik megtagadtak a katonai szolgalatot.

Nekik ket lehetoseguk volt ... vagy bortonbe vonultak ... vagy bevonultak katonanak, csak nem fegyveres alakulathoz.

Jarvany eseten is ket valasztasod van ... vagy eleg nagy esely van a betegseg meguszasara ha oltakozol ... vagy megbetegszel es nem is kell ebbe egybol belehalni, de mit tudni mit hoz a posztkovid szindroma?

2022. jan. 21. 10:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Az hogy nem ismeri a vallást amiben elvileg hisz.
2022. jan. 21. 10:54
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Abortált magzatok miatt, nem kell bele semmi misztikus dolgot képzelni. Több vallás esetén, de különösen a keresztényeknél az abortusz gyilkosság, mivel egy emberi életet oltanak ki. Nagyon sok oltás esetén az ilyen megölt kisgyermek szöveteit használják fel valamilyen módon.
2022. jan. 21. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!