Aki VALLÁSI alapon utasítja el a covid-oltást, annak mi az indoka?
Sokaktól hallom, hogy egy igaz keresztény nem veszi fel a covid-oltást. Arra viszont eddig nem kaptam egyértelmű választ, miért.
Most nem a tudományos jellegű vagy érzelmi indokok érdekelnek, hanem csak és kizárólag a vallásiak. Tehát a "kísérleti vakcina" "covid-diktatúra", "hazudik a média", "a szomszédasszony is belehalt az oltásba" stb. nem, mert ezek nem kapcsolódnak a valláshoz.
Az embeionális sejtvonalak használata miatt, elég sokan félreértelmezik.
Bár nem tudományos oldal, de itt elég jól le van írva:
Nem tudok szektát megnevezni, nem is biztos, hogy van ilyen. Olyan nehéz elképzelni, hogy valakinek szekta nélkül, magától is eszébe jutnak dolgok? Vagy hogy valakitől hall/neten olvas valamit, amit elhisz?
A sejtvonalas indok tényleg lehet, köszi.
#13 De az is lehet, hogy a virus a Satan fegyvere, és az Úr adta az emberiség kezébe a védőoltást, annak előállításának tudását, hogy tudjunk védekezni a kór és így a Sátán ellen. Ez szerintem sokkal inkább passzolna egy szerető és gondoskodó Istenhez, mint a te verziód.
Apropó, erről jut eszembe az alábbi kis szösszenet, szerintem elgondolkodtató:
Egyszer egy faluban nagy árvíz volt. Mindenkinek sikerült nagy nehezen elmenekülnie, csak az öreg plébánosnak nem. Felmászott hát a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:
- Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól!
Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt maga Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, csak nem volt hajlandó beszállni.
Kicsivel később egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopter is próbálta őt kimenteni, de azt sem fogadta el, mondván, hogy őt majd Isten menti meg! Végül annak rendje és módja szerint összedőlt a torony, és a derék pap vízbe fulladt vala…
A Mennybe kerülvén aztán, Isten színe előtt állva megkérdezte:
- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis hagytál megfulladni?! Miért nem segítettél??
- Fiam - szólt az ÚR – talán nem küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is? De hát neked semmi sem volt elég jó…
"Aki VALLÁSI alapon utasítja el" ... errol nekem az atkos rendszer ugrott be es az akkori Jehova tanui akik megtagadtak a katonai szolgalatot.
Nekik ket lehetoseguk volt ... vagy bortonbe vonultak ... vagy bevonultak katonanak, csak nem fegyveres alakulathoz.
Jarvany eseten is ket valasztasod van ... vagy eleg nagy esely van a betegseg meguszasara ha oltakozol ... vagy megbetegszel es nem is kell ebbe egybol belehalni, de mit tudni mit hoz a posztkovid szindroma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!