Valóban konfirmálhat olyan református, aki sosem olvasta a Bibliát és a legalapvetőbb dolgokkal sincs tisztában?
Ide írogat állandóan egy személy bicskanyitogató stílusban és igencsak sátáni lelkülettel és ő tán még büszke is rá, hogy nem ismeri a Bibliát, csak a gyerek Bibliát és míg más felekezeteket mélyen lenéz, addig tudatlan önmagát állandóan felmagasztalja.
Az ilyenek hogy lehet konfirmációja?
Vagy lehet, hogy hazudik?
1Kor. 13,1
Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom.
Kedves kérdező!
Ahogy nem minden katolikus bérmálkozik 14 évesen, úgy nem minden református konfirmál 14 évesen. Bizonyára ez valamiért kimaradt nála.
Az illető hozzászólásaihoz többször is volt szerencsém, csöpög belőle a gyűlölet. Ő egy troll, bizonyára örömmel irkál ide.
Egyébként csepegteti a Jehova Tanúi tanítását.
Képzeld el hogy 14 évesen lekonfirmáltam. És legalább nem jártam az evangélikus óvodába sem.a katolikus iskolába ahol a Keresztény Kálvinista vallasomtól áttéritsenek. Engem nincs is amiért elítélni mert igaz hogy nincs bennem szeretet....megverte az Isten ha azt mondanám hogy van bennem....de a híreket nem hagytam el,nem jártam más felekezeti tanintézménybe, református munkahelyen dolgoztam, és bűnnek tartom a leányanyasagot meg a házasság előtti sexet és azokat elitélem. Meg mostanában az oltatlanok iránt is előítélet érzek. De az evangélikus az nálam kiveri a biztosítékot. Az volna a legrosszabb ha olyanokkal lennék összezárva egy szigeten.
Igen, elhiszem.a Jehova Tanúi tanításaiból mivel jobban ismerem mint a reformátust. Az 1000 éves uralmat elhiszem meg azt hogy az utolsó napokban vagyunk. A paradicsomot is elhittem régen de mióta járok ortodox meg katolikus templomba és olvashatók magyarul olyan oldalakat azóta nem hiszem el hogy a föld paradicsom lesz. Mert a föld meg fog szűnni és Uj Ég meg Föld lesz.
28
"jó úton haladtunk, hogy az ő szintjén megértse a lényeget...Vele szembe kizárólag a Bibliát lehet használni"
Ha annyi helyen lattad kommentelni Anjutcat, akkor mar rajohettel, hogy neurodiverzitasi problemai vannak. Ezert nem tud megbocsatani, ezert nem tudja a gyulolkodest elfojtani. Errol nem tehet, hanem altalaban veve egyutterzest erdemel. Nem pedig pedagogiai erolkodest. Eleg kinkeserves lehet igy is az elete.
Gondolod, hogy a kornyezeteben levo lelkeszek / papok nem tudták volna elmagyarazni neki a Bibliat, ha csak ennyi volna? Oket arra is megtanitjak, hogy az autistakkal hogyan kell a hitrol beszelni.
Az mas kerdes, hogy a gyulolkodest nem szabad az internetes feluleten hagyni, es a moderatoroknak kell szolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!