Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A fiatalok hány %-a vallásos? ...

A fiatalok hány %-a vallásos? Van erre valami statisztika?

Figyelt kérdés

Milyen vallást követnek legtöbben,legkevesebben?

Hány %-uk nem csak kamu?

Tehát itt pl azokra gondolok,akiknek van egy kereszt tetkójuk,egy nyakláncuk,vagy egy fülbevalójuk,és azt mondják :

Tesó ne beszélj így,én hiszek Istenben...

Hanem azokra,akik be is tartják a "szabályokat" meg stb.

2022. jan. 7. 00:10
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
78%
Erik ezt hagyd már abba, lejáratod az ateistákat.
2022. jan. 10. 19:23
 42/60 anonim ***** válasza:
62%
Mivel járatom le? Ez egy egyszerű kérdés. Hidd el sok erőszakos hit terítőt is lehetne egy kalap alá venni.
2022. jan. 10. 19:31
 43/60 anonim ***** válasza:
Az evolúció is hülyeség. Mi nem az?
2022. jan. 10. 19:34
 44/60 anonim ***** válasza:
nem érted, okés
2022. jan. 10. 19:49
 45/60 anonim ***** válasza:

35

"Az istened meg azt mondta, hogy mindenkinek meg kell mondanod miért van benned hit és remény.

Meg a lehető legtöbb embernek terjesztened kellene az igét."

rosszul tudod

„Ne adjátok oda a kutyáknak azt, ami szent, gyöngyeiteket se dobjátok oda a disznók elé, nehogy lábukkal széttapossák azokat, majd megfordulva széttépjenek titeket.”

Máté 7:6

Minden keresztény tudja, mit írtam, és rajtad röhög.

Azt akarod bemagyarázni, hogy nekem kötelező a hozzád hasonló szemteleneknek magyarázni a hitemet? Hogy neked meglegyen a napi adag, amivel a napi frusztrációdat kompenzálod? Minek nézel engem?

Nem hiszel Istenben, értjük. Te azt akarod, hogy minket ez érdekeljen. De sajnos nem. Fordulj orvoshoz.

2022. jan. 10. 21:05
 46/60 anonim ***** válasza:

40

"Még mindig nem kaptam választ arra h akkor az evolúció hülyeség?"

Ja, ez nekem szólt?

Válasz: nem.

2022. jan. 10. 21:07
 47/60 anonim ***** válasza:

"rosszul tudod"

"Urunkat, Krisztust szentül tiszteljétek szívetekben, legyetek mindig készen rá, hogy mindenkinek megfeleljetek, aki csak kérdezi, mi az alapja reményeteknek."

-Péter első levele, 3:15

"rajtad röhög"

"hozzád hasonló szemteleneknek"

káröröm is a bűnök közé tartozik meg a mások lekicsinyítése

nem tudsz egy vitát anélkül nyerni, hogy agresszívan elküldöd a másikat a francba, tipikus xd

"Nem hiszel Istenben, értjük. Te azt akarod, hogy minket ez érdekeljen. De sajnos nem. Fordulj orvoshoz."

Engem az érdekel, hogy miért? ha tudsz valamit amit én nem arra kíváncsi vagyok.

Mellesleg szoktam orvoshoz járni Chrone beteg vagyok, de nem hiszem ez sokat segítene.

2022. jan. 10. 21:11
 48/60 anonim ***** válasza:

Mellesleg ha csak elmondod mit és miért hiszel nem hiszem ez bárkinek ártana.

A te tudásod megmarad, én tanulhatok valamit, nem veszik el semmi.

szóval ez a "Ne adjátok oda a kutyáknak azt, ami szent, gyöngyeiteket", azt sugallja hogy vesztesz valamit, pedig nem.

2022. jan. 10. 21:14
 49/60 anonim ***** válasza:

"nem tudsz egy vitát anélkül nyerni..."

Kis szívem, vedd már észre, hogy én nem vitázom veled.

A kényszereiddel kellene orvoshoz menned, amivel kapaszkodsz minden hivőbe, és vered a billentyűzetet, hogy "de érvelj, érvelj, mondjál hülyeségeket, hogy lecsaphassak rá".

Az álszent hízelgéstől ("én tanulhatok valamit"),"az istened azt mondtá"-n keresztül a "nem tudsz visszaválaszolni"-ig mindent bevetsz. Már ott tartasz, hogy szerinted bűn az, amit írok. Szerintem ez beteges.

Láttalak már egy jó párszor, mindig ezt csinálod.

2022. jan. 10. 22:15
 50/60 anonim ***** válasza:

"A kényszereiddel kellene orvoshoz menned"

bocsi az hogy feljövök egy vallásról szóló fórumra és meg szeretném tudni ki miben hisz az miért pszichológus téma?

"Az álszent hízelgéstől ("én tanulhatok valamit"),"az istened azt mondtá"-n keresztül a "nem tudsz visszaválaszolni"-ig mindent bevetsz."

Miért állítod azt, hogy nem szeretnék tanulni?

Mellesleg tényleg nem válaszoltál jó pár kérdésre.

2022. jan. 10. 22:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!