Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A fiatalok hány %-a vallásos? ...

A fiatalok hány %-a vallásos? Van erre valami statisztika?

Figyelt kérdés

Milyen vallást követnek legtöbben,legkevesebben?

Hány %-uk nem csak kamu?

Tehát itt pl azokra gondolok,akiknek van egy kereszt tetkójuk,egy nyakláncuk,vagy egy fülbevalójuk,és azt mondják :

Tesó ne beszélj így,én hiszek Istenben...

Hanem azokra,akik be is tartják a "szabályokat" meg stb.

2022. jan. 7. 00:10
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%

Hát hivatalos statisztika csak a 2011-es népszámlálásról van, a 2016-os mikrocenzus nem tért ki erre a kérdésre, a tavalyi népszámlálást meg idénre halasztották. De ebben is csak az van, aki önként bejelöli, a valós vallásosak száma alacsonyabb lehet.

[link]

2022. jan. 7. 03:45
 2/60 anonim ***** válasza:
44%
Alapból rettentő kevesen tartják be az összes "szabályt" nekem van keresztes fülbe valóm, csak mert tetszik. Tudományban hiszek nem kitalált dolgokban. 2022-ben nem értem, hogy lehet hinni még ebben. Régebben még oké, nem voltak magyarázatok, csak ez. De ez már változott
2022. jan. 7. 05:18
 3/60 anonim ***** válasza:
84%
Fiatalok 101%-a vallasos, hiszen minden reggel mindenki azert imadkozik, hogy ne hivjak ki felelni es ne legyen ropdolgozat :)))
2022. jan. 7. 09:22
 4/60 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nem tudom, de egyre kevesebb.
2022. jan. 7. 10:05
 5/60 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően sokkal kevesebb, mint azt az egyházak képzelik.
2022. jan. 7. 10:48
 6/60 anonim ***** válasza:
8%
Olyan ez a százalék, mint magyarnak mondják magukat sokan, közben az egész ország roma vagy félcigány. Valaki nem is tudja magáról, hogy az.
2022. jan. 7. 11:38
 7/60 anonim ***** válasza:
66%
# 6 Kevered a Gizikét a gőzekével. Semmi köze a vallásosságnak ehhez. Aki nem tudja magáról, hogy nem “tisztavérű” magyar, az bizonyára magyar anyanyelvű, akinek az anyanyelve magyar az pedig magyar, mindegy milyen származású. PONT
2022. jan. 7. 12:08
 8/60 anonim ***** válasza:
76%

2

Dr Erik

"Tudományban hiszek nem kitalált dolgokban. 2022-ben nem értem, hogy lehet hinni még ebben."

Fu, te akkor biztos nagyon nagyon okos vagy.

Ahhoz nem ertesz, hogy a tudomany mivel foglalkozik, de NAGYON okos vagy.

2022. jan. 7. 14:43
 9/60 A kérdező kommentje:

anyanyelve magyar az pedig magyar

Tehat ha egy kinai gyerek ide szuletik,anyja es apja kinai,es eloszor magyarul tanul meg,akkor o magyar?

Vicc,az oseink szegyenkeznek...

Tudomanyban hiszek :

A konyvek foglalkoznak tudomannyal is.

Nem csak Istentiszteletrol szolnak,nem csak Isten tiltasa miatt nem szabad bizonyos dolgokat tenni/nem tenni.

Van benne science is,alapul azon is sok resz.

2022. jan. 7. 14:51
 10/60 anonim ***** válasza:
73%

"Tehat ha egy kinai gyerek ide szuletik,anyja es apja kinai,es eloszor magyarul tanul meg,akkor o magyar?"

Igen.

2022. jan. 7. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!