Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy éltétek át az elragadtatá...

Hogy éltétek át az elragadtatás kísérletét?

Figyelt kérdés
Én reggeli fél hatkor támadt meg az érzés. Hiába szedtem a levegőt, nem kaptam, az ablakhoz rohantam, kinyitottam. Éreztem a szívem is alig akar verni, szippantották a mellkasom vagyis a lelkemet akarták elvinni. És imádkoztam, hogy még most nem akarok menni, mit szólnak a rokonaim? És Isten megkímélt, de utána olyan remegés jött rám a halálközeli élménytől, alig tudtam megnyugodni. Teljesen egészséges fiatal vagyok, tüdőmmel sincs baj, sem a szívemmel. Nálatok volt ilyen vagy titeket hogy ragadtak el?

#elragadtatas
2021. dec. 29. 13:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én úgy látom teljes mértékben behálóztak a karizmatikus tanítások. A furcsa megtapasztalásaidat annak köszönheted, démonok meg pánik roham stb. Én a te helyedben szakítanék ezekkel és csak is a tiszta lelkiismerettel foglalkoznék, bűnbánattal, bűnvallással és az önzetlen személyválogatás nélküli szeretettel, Jézus megtalálásával elfogadásával, befogadásával.
2022. febr. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!