Én reggeli fél hatkor támadt meg az érzés. Hiába szedtem a levegőt, nem kaptam, az ablakhoz rohantam, kinyitottam. Éreztem a szívem is alig akar verni, szippantották a mellkasom vagyis a lelkemet akarták elvinni. És imádkoztam, hogy még most nem akarok menni, mit szólnak a rokonaim? És Isten megkímélt, de utána olyan remegés jött rám a halálközeli élménytől, alig tudtam megnyugodni. Teljesen egészséges fiatal vagyok, tüdőmmel sincs baj, sem a szívemmel. Nálatok volt ilyen vagy titeket hogy ragadtak el?
Nagyon ritkán rám is tör hasonló, de gyengébb pánikroham, viszont ennek semmi köze az elragadtatáshoz.
2021. dec. 29. 13:36
2/21 A kérdező kommentje:
Mitől pánikolnak? Én nem ismerem a pánikot.
2021. dec. 29. 13:37
3/21 anonim válasza:
Szerintem ez demon okozza parancsold meg neki hogy távozzon el Jezus nevében
2021. dec. 29. 14:09
4/21 anonim válasza:
Ezt pánikrohamnak hívják, vizsgáltasd ki magad.
2021. dec. 29. 15:12
5/21 anonim válasza:
Kérdező, karizmatikus vagy?
2021. dec. 29. 15:13
6/21 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, állandóan Istenre gondolok egész nap. Ha ez jelent valamit.
2021. dec. 29. 15:54
7/21 anonim válasza:
Bocsáss meg, de ezek a tünetek nem Istentől eredőek. Ő nem piszkálja a gyermekeit ilyen manifesztációkkal. Egy ideig én is kötődtem a karizmatikus mozgalomhoz és voltak hasonló megtapasztalásaim. Amióta nem kapcsolódok hozzájuk, azóta nincsenek ilyen problémáim. Ezért is kérdeztem elsősorban. Hogyha gondolod, írj privátban :)
2021. dec. 29. 16:02
8/21 anonim válasza:
Ezért kell mondani a démonnak hogy távozz tőlem sátán Jézus nevében és elmulik..
Nekem volt pár napja ilyen nagyon élethü ufo álmom ott repült csészealj a házunk felett, automatikusan mondtam hogy távozz tőlem Jézus nevében és rögtön felébredtem éjjel 3 óra VOLT PEDIG ÉJJEL NEM SZOKTAM FELÉBREDNI, kiderült egy démon okozta ezt az álmot de ennek hatására elment mert berezelt Jézustól
2021. dec. 29. 16:06
9/21 anonim válasza:
<köztudott hogy ufok nem léteznek a bukott angyalok adják ki magukat ufo-nak>
2021. dec. 29. 16:12
10/21 anonim válasza:
Így van előző. A bukott angyalok jatszák el.a földönkívüliek és anno a mitológiai isteneket. Ideje hogy az emberek megtudják az igazat a földönkívüliek valódi kilétéről. És ha a pokolba kerülnek a vetkeim miatt a szemébe merném mondani a satannak hogy 10 éves koromban a Szent Lélek rávezetett hogy az isteneket a bukott angyalok játszottak el és azokat imádták a tudatlan emberek de az nem vált be mert elterjedt a kereszténység így most a földönkívüli trükkel próbálkozik hogy az emberrel elhitesse hogy Isten hazudik és a földön kívül van élet és ha lehet van isten és az jobb mint isten.
Ismerem én a Diavol trükkjeit jól hogy mit akar az emberekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!