Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez lenne az elragadtatás?

Ez lenne az elragadtatás?

Figyelt kérdés
Mondta pásztor bármikor az utolsó napokban vagyunk hívők elragadtatnak az égbe az Úr elé, hîvők abban a pillanatban akár esznek, isznak, fürdenek, vagy dolgoznak abban a pillanatban az Úr előtt találják magukat, én őszintén félek ettől 23 éves vagyok itt akarok még élni nem oda àt, ez az igazi életunk ott már olyanok leszunk mint a levegő lebegünk mert a lélek megfoghatatlan anyag, itt kellene sokaig elni egeszsegben szeretetben elvezni a jot finom kajakat , mindent nem ottan ott mar csak fenyek leszunk vagy meg az se lehez semmi
2021. júl. 5. 15:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%
Milyen pásztor mondta? Nem lesz elragadtatás, ezt csak egyes szekták terjesztik.
2021. júl. 5. 15:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Innen a kifejezés, hogy "el vagyok ragadtatva".

Amúgy a Biblia ír ilyet, de ezt a fény marhaságot honnan vetted? Esetleg nyisd ki a Bibliát és olvasd el

2021. júl. 5. 16:26
 3/19 Molyember ***** válasza:
84%
Ha tényleg szorongsz attól, hogy bármelyik pillanatban Isten előtt találhatod magad, akkor pszichológusra van szükséged, nem valami pásztorra.
2021. júl. 5. 16:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen drága neked a földi lét, akkor nem leszel elragadva.

A Biblia arról él, hogy testben fogunk feltámadni, nem angyalok vagy fények leszünk. Jézus is testben támadt fel.

[link]

2021. júl. 5. 19:07
 5/19 KZitus ***** válasza:
100%

Szia

Elképesztő, hogy a "pásztor"ok mivel tartják félelemben az embereket! De a Biblia Istene teljesen másat ígér neked is: "Ézsaiás 32:17 ezt mondja: „A valódi igazságosság eredménye béke lesz, és a valódi igazságosság gyümölcse maradandó nyugalom és biztonság.”

Hát az a fajta riogatás, amellyel gondolom nem csak tégedet "ijesztgetett" nem nagyon egyezik azzal, amit Isten ígér, távol áll az igazságtól.

2021. júl. 5. 19:37
 6/19 KZitus ***** válasza:
80%
....jó a megérzésed, Isten a földet készítette az embernek, minden ami szép és jó, amiben jól tudjuk érezni magunkat az életben, az ide köt a földhöz, Krisztus halála is itt a földön adott lehetőséget az örök életre. Ádámék itt a földön veszítették el az örök élet lehetőségét, Krisztus azért jött a földre, hogy ITT adja vissza nekünk azt, amit Ádámban elveszítettünk.
2021. júl. 5. 19:40
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Szereted ezt a világot jobban mint Istent?
2021. júl. 5. 21:47
 8/19 KZitus ***** válasza:

ha ezt tőlem kérdezed, akkor megfordítanám Azért imádom Istent, mert egy csodálatos világot készít azoknak, akik szeretik őt, és elismerik Krisztus szerepét az akarata végrehajtásában. Krisztus a Királyom akinek minden szavát szeretem, tisztelem, és nagy mértékben értékelem. Krisztus nélkül soha nem ismerhettem volna meg Istent, és nem tudhattam volna pl. erről: Zsoltárok 37:10,11; 29-31

"Egy kis idő még, és nem lesznek többé gonoszok, nézed a helyüket, és nem lesznek ott. Ám a szelídek öröklik a földet, és örömmel tölti el őket, hogy határtalan békében élhetnek. .....Az igazságosak öröklik a földet, és örökké rajta laknak. Az igazságos ember bölcsességet szól szájával, arról beszél nyelvével, ami igazságos.

Istenének törvénye szívében van, nem inognak meg léptei."

2021. júl. 5. 21:59
 9/19 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy akarsz még itt élni, de bakker emberek, a mennynél jobb dolog nem lesz és nem colt soha, úgy írtad amit írtál, mintha ilyen unalmas dolgok elé néznénk, de gondolom nem lesz unalmas a menny, meg a bűntelenség 😀 én értem a felvetést, de azért a mennyben csak jobb lesz..
2021. júl. 6. 08:16
 10/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Az elragadtatással kapcsolatban már több topic is van! Olvasgasd át őket! Ha megvan akkor rádöbbnesz, hogy az elragadtatás az utolsó trombitaszóra fog megtörténni Jézus visszajövetelekor azon igazhitűek számára, akik akkor még életben vannak, amikor Jézus visszajön az ég felhőiben és megtörténik a már korábban meghalt igazhitűek feltámadása is.
2021. júl. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!