Ez lenne az elragadtatás?
Igen. Innen a kifejezés, hogy "el vagyok ragadtatva".
Amúgy a Biblia ír ilyet, de ezt a fény marhaságot honnan vetted? Esetleg nyisd ki a Bibliát és olvasd el
Ha ilyen drága neked a földi lét, akkor nem leszel elragadva.
A Biblia arról él, hogy testben fogunk feltámadni, nem angyalok vagy fények leszünk. Jézus is testben támadt fel.
Szia
Elképesztő, hogy a "pásztor"ok mivel tartják félelemben az embereket! De a Biblia Istene teljesen másat ígér neked is: "Ézsaiás 32:17 ezt mondja: „A valódi igazságosság eredménye béke lesz, és a valódi igazságosság gyümölcse maradandó nyugalom és biztonság.”
Hát az a fajta riogatás, amellyel gondolom nem csak tégedet "ijesztgetett" nem nagyon egyezik azzal, amit Isten ígér, távol áll az igazságtól.
ha ezt tőlem kérdezed, akkor megfordítanám Azért imádom Istent, mert egy csodálatos világot készít azoknak, akik szeretik őt, és elismerik Krisztus szerepét az akarata végrehajtásában. Krisztus a Királyom akinek minden szavát szeretem, tisztelem, és nagy mértékben értékelem. Krisztus nélkül soha nem ismerhettem volna meg Istent, és nem tudhattam volna pl. erről: Zsoltárok 37:10,11; 29-31
"Egy kis idő még, és nem lesznek többé gonoszok, nézed a helyüket, és nem lesznek ott. Ám a szelídek öröklik a földet, és örömmel tölti el őket, hogy határtalan békében élhetnek. .....Az igazságosak öröklik a földet, és örökké rajta laknak. Az igazságos ember bölcsességet szól szájával, arról beszél nyelvével, ami igazságos.
Istenének törvénye szívében van, nem inognak meg léptei."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!