Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel az elragadtatasban?

Hiszel az elragadtatasban?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 26. 18:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
Értelmes, felnőtt ember vagyok. Nem hiszek semmiben, amire nincs bizonyíték.
2021. febr. 26. 18:56
 2/21 anonim ***** válasza:
az ufok csak a teheneket viszik el, nem holmi alsóbbrendű embert.
2021. febr. 27. 12:38
 3/21 anonim ***** válasza:
1.Akkor nem vagy értelmes, mert Isten aki mindentudó.
2021. febr. 27. 17:14
 4/21 anonim ***** válasza:
3. K
2021. febr. 27. 19:56
 5/21 anonim ***** válasza:
Kedves barátom olvasd a Bibliát, S nyerj bölcsességet❤️(3as vagyok)
2021. febr. 27. 22:54
 6/21 anonim ***** válasza:

Olvastam a bibliát, elég gyengén megírt könyv volt, rengeteg ellentmondással. Hittanra is jártam, hamar leesett, hogy mese. Gimiben normálisabb helyeken a biblia létrejöttéről is tanulnak az emberek, szóval tudhatnád, hogy nem isten írta.

És de, attól, hogy nem a te kis lenéző, elítélő vallásod éltetem, még értelmes ember vagyok.

2021. febr. 27. 23:10
 7/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem úgy értettem. A Bibliát persze nem Isten írta, de minden benne van, amit pl. Jézus idejében az akkori tanítványok feljegyeztek, ez nem mese. És boldog vagy egyébként?
2021. febr. 27. 23:32
 8/21 anonim ***** válasza:

Nem haragszom, csak 2021-ben már nagyon unalmasnak találom a logikamentes hittérítést. Nőjünk már ki belőle.

Jézus létezését nem tagadom, akkoriban sok hasonló kaliberű emberke mászkált. Azóta is volt rengeteg, az amcsiknál is van egy csomó kis egyház és szekta, ahol egyesek azt állítják, hogy a saját kis istenük beszél hozzájuk.

Boldog vagyok e? Változó. Van, hogy igen és van, hogy nem. Ilyen az élet. De, tejbetök szintjén boldog semmiképp sem akarok lenni, köszönöm.

2021. febr. 27. 23:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Én mindig boldog vagyok Isten miatt, talán tényleg ez teszi tökéletessé az életet?
2021. febr. 27. 23:43
 10/21 anonim ***** válasza:
Neked talán. Nekem nem tenné.
2021. febr. 27. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!