Tehát, mivel a legtöbb nobel díjas hívő volt, ezért boldogabb lennék egy képzeletbeli baráttal? Na, ez nem logikus.
Egyébként, erről dobnál esetleg egy hivatkozást?
Itt van egy a tudósokról. A Nobel-díjasokat az egyik videóban említi, már nem tudom pontosan melyik, de nincsen túl sok feltöltve, úgyhogy meg lehet nézni (majd kikeresem, ha lesz időm rá, csak a gyógyszerészi szak kicsit elfoglalja most minden időmet)
Ez alapján a tudósok harmada hisz az amcsiknál istenben. Ott, ahol rengeteg a vallási közösség.
Hát, ez igazából nem sokat mond. Továbbra sem tűnik úgy, hogy hirtelen boldogabb lennék egy képzeletbeli baráttal.
Ha már a képzeletbeli barátról kell egésznap hallgatom:
Egyébként még hívőként is nagyon meglepőnek tartom ezeket a videókat, elég jó témákat feszeget, érdemes lenne megnézed, ha van rá időd.
Ugye tudod, hogy ez tipikus térítős és mlm-es szöveg?
"nagyon meglepőnek tartom ezeket a videókat, elég jó témákat feszeget, érdemes lenne megnézed, ha van rá időd"
Belehallgattam. Elfogadom, hogy neked érdekes téma egy propagandavideó, de nem feltétlenül az mindenkinek.
Nobel-díjasok: (megtaláltam 🙂)
Nem térítésnek szántam, nekem is érdekesek ezek a videók, mert tényekkel támasztja alá.
El is jutottunk egy csúsztatáshoz: A videóban arról van szó, hogy a nobel díjasok 65.4%-a keresztény volt. Ez NEM egyenlő azzal, hogy feltétlenül hívő is. Papíron én is keresztény vagyok, megvagyok keresztelve. Ettől még nem vagyok hívő.
(És vegyük figyelembe az akkori vallási helyzetet. Ez a szám bizony csökken.)
Az a helyzet, hogy nem tényekkel támasztja alá ezt a videót sem az illető. A résekről eleve feltételezi, hogy van isten. Egy ilyen feltételezés nem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!