Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen elképzelés ez az...

Milyen elképzelés ez az elragadtatás a gyülis pásztorom szerint?

Figyelt kérdés
Mikor eljön az idô, elküldi az Atya a Fiút hogy hozza el a mennyasszonyát( Igaz hívőket akik Krisztusban vannak Szent lélekkel elpecsételve) abban a pillanatban mikor vissza jön értük Jézus akik még élnek hívők mindegy holvannak , vagy mitcsinalnak( van aki főz, van aki takarit, dolgozik, wcn van, ) hirtelen csak azt veszi eszre hogy megnyílik a szellemi szemei es ez a hus ver test ruhája at változik szellemi testé,, a levegőben millárd hivok találkoznak es az Urra tekintenek es mennek a Mennyekbe haza vele!!! Nekem kicsit ez furcsa most itt vagyok eppen varom a buszt es hirtelen jon Jezus megnyílik a szellemi szemem es at változik a testem szellemive es megyek a Jézussal
2021. ápr. 19. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk pontosan, hogy fog ez történni, a Biblia nem ír ilyen részletességgel róla. De szerintem nem lesz "szellemi test", mert Jézus is megdicsőült, de hús-vér testben támadt fel, amit egyértelműen közöl a Szentírás.
2021. ápr. 19. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

(1Péter 3:18) . . .. Testben ölték meg, de szellemben kelt életre.

Jézus szellemi testben támadt fel, de hogy tudjon beszélgetni még a tanítványaival, gyakran öltött emberi testet.

A Biblia nem írja, hogy milliók támadnak fel szellemi testben. A Földre vonatkozóan lesz milliós feltámadás Fizikai testben.

Isten szava arról tájékoztat, hogy azok mennek Jézushoz az égbe akiket kiválasztottak hogy királyai és papjai legyenek a földön lévők felett.

2021. ápr. 19. 15:50
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Téged Jézus cáfol, mint írtam:

"Miért ijedtetek meg, s miért támad kétely szívetekben? Nézzétek meg a kezem és a lábam! Én vagyok. Tapogassatok meg és lássatok! A szellemnek nincs húsa és csontja, de mint látjátok, nekem van."

Jézus nem holmi szellem volt, aki rémisztgeti az embereket, ezt elég egyértelműen mondja is.

Vagy a jehovás bibliának csúfolt ferdítésben már ez is másként szerepel?

2021. ápr. 19. 16:08
 4/12 A kérdező kommentje:
3# - a 2-es valami jehovás lehet
2021. ápr. 19. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Akkor azt mond meg nekem, hogy a Tanítványai miért nem ismerték fel. Csak a szavairól, és a beszédstílusáról döbbentek rá, hogy Ő az, és nem az ábrázatáról. Azt a Testet amit feláldozott, azt nem használhatta. Azt felajánlotta áldozatul.
2021. ápr. 19. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:

"Miért ijedtetek meg, s miért támad kétely szívetekben? Nézzétek meg a kezem és a lábam! Én vagyok. Tapogassatok meg és lássatok! A szellemnek nincs húsa és csontja, de mint látjátok, nekem van."

Szerintem Jézus nem hazudott.

2021. ápr. 19. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem hazudott. Egyszerűen nem érted, hogy azt a testet amit feláldozott, már nem veheti vissza. Azt feláldozta. Olyan testet készített neki az Atyja, aminek a kivégzés jelei voltak láthatóak.
2021. ápr. 19. 18:21
 8/12 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem érted, hogy azt a testet amit feláldozott, már nem veheti vissza. Azt feláldozta. Olyan testet készített neki az Atyja, aminek a kivégzés jelei voltak láthatóak."

Ezt idéznéd nekem a Bibliából is? Az őrtorony nem izgat.

Amúgy érdekes, hogy Jézus azt mondta, életét adja, te azt mondod, hogy testét adta. Miért van ilyen ellentmondás?

2021. ápr. 19. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:

A Tökéletes életéhez a teste is hozzátartozik. Nem lehet a kettőt szétválasztani. Hiszen Ádámmal egyenértékű emberként kellett élnie.(1Korintusz 11:24) . . .: „Ez jelképezi a testemet, amely értetek van. . . .

(Máté 26:26) . . ., Jézus vett egy kenyeret, és miután áldást mondott, megtörte, és odaadta azt a tanítványoknak, ezt mondva: „Vegyétek, egyétek. Ez jelképezi a testemet.”

Idéztem, hogy testben halt meg, és szellemi testben ébredt, ami az égi életre való. Tehát az emberi életét amihez a test is hozzátartozik, feláldozta. Tanítványai nem ismerték fel, amikor megjelent nekik emberi testben, azt hitték, a kertész az. Ellenben akkor az áldozat, nem lenne érvényes, ha ismét használná. Isten eltüntette ezt a testet, ahogy Mózes testét is, hogy ne lehessen rossz célra felhasználni, pl bálvány imádatra.

(János 20:14, 15) . . .látott valakit ott állni, de nem ismerte fel, hogy Jézus az. 15 Jézus így szólt hozzá: „Asszony, miért sírsz? Kit keresel?” Ő, mivel azt hitte, hogy a kertész az, ezt mondta neki: „Uram, ha te vitted el, mondd meg nekem, hová tetted, és én elviszem.”

(Lukács 24:30, 31) 30 És amint asztalhoz telepedett velük, vette a kenyeret, megáldotta, megtörte, és odanyújtotta nekik. 31 Ekkor felismerték, és rájöttek, hogy ki is ő valójában. Ő viszont eltűnt előlük.

Egy Fizikai test nem tud eltűnni. Ezért is tudhatjuk, hogy használt emberi testet, amikor szükséges volt, de amit feláldozott, azt már nem használhatta.

2021. ápr. 19. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:

"A Tökéletes életéhez a teste is hozzátartozik. Nem lehet a kettőt szétválasztani."

Ezt a Bibliából is idéznéd?

"(1Korintusz 11:24) . . .: „Ez jelképezi a testemet, amely értetek van."

Ezt az idézetet miért hamisítottad meg? Utána néztem, az eredeti kéziratban nem szerepel a jelképezi szó.

A Biblia továbbra is azt írja, hogy Jézus az életét adta, nem csak a testét. Ugye van a jó pásztorról szóló példabeszéd, gondolom nem ismered, ott szó van róla.

Ezt írtad:

"Egyszerűen nem érted, hogy azt a testet amit feláldozott, már nem veheti vissza. Azt feláldozta. Olyan testet készített neki az Atyja, aminek a kivégzés jelei voltak láthatóak."

Újra kérem, hogy idéznéd a Szentírásból? Mert nem idézted sehol.

2021. ápr. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!