Milyen elképzelés ez az elragadtatás a gyülis pásztorom szerint?
(1Péter 3:18) . . .. Testben ölték meg, de szellemben kelt életre.
Jézus szellemi testben támadt fel, de hogy tudjon beszélgetni még a tanítványaival, gyakran öltött emberi testet.
A Biblia nem írja, hogy milliók támadnak fel szellemi testben. A Földre vonatkozóan lesz milliós feltámadás Fizikai testben.
Isten szava arról tájékoztat, hogy azok mennek Jézushoz az égbe akiket kiválasztottak hogy királyai és papjai legyenek a földön lévők felett.
Téged Jézus cáfol, mint írtam:
"Miért ijedtetek meg, s miért támad kétely szívetekben? Nézzétek meg a kezem és a lábam! Én vagyok. Tapogassatok meg és lássatok! A szellemnek nincs húsa és csontja, de mint látjátok, nekem van."
Jézus nem holmi szellem volt, aki rémisztgeti az embereket, ezt elég egyértelműen mondja is.
Vagy a jehovás bibliának csúfolt ferdítésben már ez is másként szerepel?
"Miért ijedtetek meg, s miért támad kétely szívetekben? Nézzétek meg a kezem és a lábam! Én vagyok. Tapogassatok meg és lássatok! A szellemnek nincs húsa és csontja, de mint látjátok, nekem van."
Szerintem Jézus nem hazudott.
"Egyszerűen nem érted, hogy azt a testet amit feláldozott, már nem veheti vissza. Azt feláldozta. Olyan testet készített neki az Atyja, aminek a kivégzés jelei voltak láthatóak."
Ezt idéznéd nekem a Bibliából is? Az őrtorony nem izgat.
Amúgy érdekes, hogy Jézus azt mondta, életét adja, te azt mondod, hogy testét adta. Miért van ilyen ellentmondás?
A Tökéletes életéhez a teste is hozzátartozik. Nem lehet a kettőt szétválasztani. Hiszen Ádámmal egyenértékű emberként kellett élnie.(1Korintusz 11:24) . . .: „Ez jelképezi a testemet, amely értetek van. . . .
(Máté 26:26) . . ., Jézus vett egy kenyeret, és miután áldást mondott, megtörte, és odaadta azt a tanítványoknak, ezt mondva: „Vegyétek, egyétek. Ez jelképezi a testemet.”
Idéztem, hogy testben halt meg, és szellemi testben ébredt, ami az égi életre való. Tehát az emberi életét amihez a test is hozzátartozik, feláldozta. Tanítványai nem ismerték fel, amikor megjelent nekik emberi testben, azt hitték, a kertész az. Ellenben akkor az áldozat, nem lenne érvényes, ha ismét használná. Isten eltüntette ezt a testet, ahogy Mózes testét is, hogy ne lehessen rossz célra felhasználni, pl bálvány imádatra.
(János 20:14, 15) . . .látott valakit ott állni, de nem ismerte fel, hogy Jézus az. 15 Jézus így szólt hozzá: „Asszony, miért sírsz? Kit keresel?” Ő, mivel azt hitte, hogy a kertész az, ezt mondta neki: „Uram, ha te vitted el, mondd meg nekem, hová tetted, és én elviszem.”
(Lukács 24:30, 31) 30 És amint asztalhoz telepedett velük, vette a kenyeret, megáldotta, megtörte, és odanyújtotta nekik. 31 Ekkor felismerték, és rájöttek, hogy ki is ő valójában. Ő viszont eltűnt előlük.
Egy Fizikai test nem tud eltűnni. Ezért is tudhatjuk, hogy használt emberi testet, amikor szükséges volt, de amit feláldozott, azt már nem használhatta.
"A Tökéletes életéhez a teste is hozzátartozik. Nem lehet a kettőt szétválasztani."
Ezt a Bibliából is idéznéd?
"(1Korintusz 11:24) . . .: „Ez jelképezi a testemet, amely értetek van."
Ezt az idézetet miért hamisítottad meg? Utána néztem, az eredeti kéziratban nem szerepel a jelképezi szó.
A Biblia továbbra is azt írja, hogy Jézus az életét adta, nem csak a testét. Ugye van a jó pásztorról szóló példabeszéd, gondolom nem ismered, ott szó van róla.
Ezt írtad:
"Egyszerűen nem érted, hogy azt a testet amit feláldozott, már nem veheti vissza. Azt feláldozta. Olyan testet készített neki az Atyja, aminek a kivégzés jelei voltak láthatóak."
Újra kérem, hogy idéznéd a Szentírásból? Mert nem idézted sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!