Olyan keresztényektől kérdezem akik hisznek a Szentháromságban és az azonnali halál utáni életben, mennyben és pokolban! Hogy fog lezajlani a második eljövetel? Elragadtatás későbbi tanítás?
Személyes vagy kollektív eljövetel?
Nem is biztos, hogy lesz kollektív, de a beszélgetés rejtettkézzel irományban jól leírják.
Ha elolvasnád a Jelenések könyvét, akkor már tudnád, hogy milyen ruhában vannak a Mennyben. Ha filmekből szerzed a tudásod, az a te bajod.
Gyanítom, h a Bibliával hadilábon állsz, így szerintem neked nem kell azzal foglalkoznod, hogy mi lesz a Mennyben.
"Az Édenkertben az első emberek meztelen voltak."
Egy ideig. Gondolom azt a részt sem olvastad.
Kérdezhetek valamit? Mennyire logikus olyan művet kritizálni, amit még el sem olvastál?
Egy szempillantásban elváltozunk. :)
Dicsőséges külsőnk lesz, nem lesz semmi takargatni valónk hanem a ruhánk is ragyogó lesz. Isten a Fia hasonlatosságára formál minket és ezt Krisztus vére teszi lehetővé.
A mennyben nincs ruha. A mennyország a lelkek összessége. Energiának is hívhatod, de annál levésbé kézenfogahtó. Végtelen számú személyiség egybe gyúrva = mennyország = isten.
A második eljövetel a földnek szól, attól még az egyén végig fog menni a fejlődés szakaszain. Muszáj. Semmié rtelme, hogy létezik, eljut az ember fejlettségére, majd abbahagyja a fejlődést és újra lélek lesz. Vannak akika következő síkra mennek, lesznek akik maradnak stb.
Nem lenne fura a mesztelenség, mert átjár majd isten, semmit sem.fogsz szégyellni. Örömmel tőlt majd el hogy láthatnak és tapasztalhatnak téged, méghozzá minél inkább.
#9#: "Senki nem tudja, en is hivő vagyok, reformatus, de azt mondom a biblia tele van mesékkel."
Na látod kedves 9, ez mutatja, hogy te nem vagy hívő, maximum vallásos, elkötelezve magad egy bizonyos vallási irányzatnak, felekezetnek! A kettőnek pedig semmi köze egymáshoz! A vallás és az élő hit olyan messze van egymástól mint éjjel és nappal, mint kelet és nyugat!!! Neked nincs személyes élő kapcsolatod az Élő IStennel Jézus által!!! Épp ezért én a te helyedben inkább nem is írtam volna semmit!!! Nem tudsz és nem ismersz semmit, de azért kijelentetted és kinyílvánítottad a véleményedet, hogy szerinted a Biblia tele van mesékkel!!! Ez után még vallásosnak sem mondanálak nemhogy hívőnek!!!! No de mindegy, akkor most válaszolok a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!