Hogy éltétek át az elragadtatás kísérletét?
8.
"kiderült egy démon okozta ezt az álmot "
Hogyan derült ki?
"úgy hogy szinte kómába voltam halálfélelmem volt miután felébredtem annyira rosszul voltam de már elmúlt"
Elhiszem hogy rossz volt. De az hogy valami rossz nem jelenti hogy egyből egy démon volt.
15.
Oké. Rendben.
Csak azt írtad hogy kiderült hogy az volt. Ebből pedig az következik hogy akkor volt valami konkrét dolog ami alapján erre a következtetésre jutottál.
#18 Igen. Közöttük szocializálódtam és hát mit ne mondjak...Nagyon nehéz volt átállni másfajta gondolkodásmódra. Nagyon sok hülyeséggel, butasággal teletömték páran (nem mindenki persze) a fejem és hát az enyhén, de előjött a szorongásom megint. Isten kegyelme az, hogy nem estem vissza a mély depresszióba megint, amiből kigyógyultam és tudok hálás lenni. Azt látom még, ami gond, hogy a legtöbben függők lesznek, és ha nem tudnak elmenni a hangos dicsőítő zenék által is befolyásolt alkalmakra, akkor teljesen kifordulnak magukból. Pedig nem szerény véleményem szerint Krisztus mindig ott van velünk velünk és segíti azokat, akik Benne bíznak, nem pedig pokollá teszi az életét. És ez a gond, hogy ez az egész mozgalom olyan, mint a drog. Ha nem megy alkalomra és nem éli át újra az extázist, elhagyja a hitét és elkezd teljesen máshogy viselkedni. Édesanyám is ilyen, én is ilyen voltam, szóval tapasztalatból mondom ezeket. Nem is haragszom rájuk, hiszen nem akarnak ők sem rosszat, csak maga a mozgalom nagyon szélsőséges és párhuzamosan Isten munkájával egyetemben különböző okkult dolgok is zavarják a változásokat. Van akit tényleg megváltoztatott és ilyen módon lelt rá a helyes útra...én nekem nem így volt, de legyen ez hit kérdése! Csak ha ilyesmiket okoz, mint amiket a kérdezőnél is lehetett olvasni, meg amik velem is történtek, akkor szerintem érdemes elgondolkodni, hogy van-e értelme egyáltalán.
#7, #14-es voltam
életünket*
elnézést, elgépeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!