Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn ha élvezem az életem?...

Bűn ha élvezem az életem? (Mármint eszek iszok, feleségemmel, kisfiammal élvezem az életet)

Figyelt kérdés
Nyáron nyaralunk, finom ételeket eszünk, nevetünk sokat.
2021. dec. 14. 09:17
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
70%
Bűn az amikor ennyi ésszel valaki ide születik
2021. dec. 14. 14:39
 12/57 anonim ***** válasza:
94%

10 lényegtelen hogy most toloszekes hogyha nincs benne empátia nincs benne szelídség jóravaló buzgosag! Stb stb stb

Manapság egy toloszekes teljes életet tud élni és magyobb hátrányban vám egy olyan aki az egyik karját vesztette el mintha csak mindkét lábát!

2021. dec. 14. 17:16
 13/57 anonim ***** válasza:
87%
#12 agyilag serult toloszekesrol beszélek aki csak gugyogni tud mint egy baba ő rajta bosszút all a messiás?
2021. dec. 14. 17:28
 14/57 anonim ***** válasza:
60%

13 máskor érthetően írd le ":D

ezt már csak isten tudja hogy az ilyen emberekkel hogyan számol el!

ha engem kérdezel akkor valószínűleg a lelke mélyén ő is tisztában van a dolgokkal halálakor felszabadul(hat) mert itt a testével van a baj legalábbis én szerintem

azt is figyelembe kell venni hogy az "adakozzon aki tud" "az segítsen aki nem rest"! ergo egy olyan személy aki mély szegény az mit tud adakozni? egy személy aki cselekvőképtelen az mit tud tenni?

nem mondom azt hogy a mennyekbe kerülnek csak azért mert hanem ez isten dolga lesz eldönteni!

és nem a messiás -_- nem jézus és nem is a proféták csak is isten ítélkezhet a mennyeiségről vagy kárhozatról :S

2021. dec. 14. 18:44
 15/57 anonim ***** válasza:
64%

#14 Jani 5

Az Atya nem is ítél meg senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta át, hogy mindenki úgy tisztelje a Fiút, ahogyan az Atyát tisztelik

2021. dec. 14. 19:42
 16/57 anonim ***** válasza:
78%
15 ez kapásból hülyeség! semmit sem ír erről a kereszténység sőt tagadja is mert isten az aki ítélkezik nem pedig jézus! jézus a hírnők illetve a krisztusi szentség megtestesítője
2021. dec. 14. 19:45
 17/57 anonim ***** válasza:
87%

#16 Ez egy Bibliai igevers. :-) János 5..

Ezek után már látszik kit szolgálsz(tok)

2021. dec. 14. 20:08
 18/57 anonim ***** válasza:
89%

Én elég nagy hívőnek tartom magam. Majdnem mindig Istenre gondolok. De "nyáron nyaralunk, finom ételeket eszünk, nevetünk sokat."

Ha akarok én viszont nem is dolgozom, mert a pénz jön magától. Jézusék is ezt csinálták, 13-an nem dolgoztak, csak élvezték az életet.

2021. dec. 14. 20:30
 19/57 anonim ***** válasza:
94%
Voltál már 19 éves, nemrég 21, de feleséget és gyereket még nem hazudtál magadnak.
2021. dec. 14. 20:50
 20/57 anonim ***** válasza:
90%

János 2.15.

Ne szeressétek ezt a világot se azt ami a világban van aki azt a világot szereti abban nincs meg az atya szeretete gondolom erre gondolsz ugye

2021. dec. 14. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!