Miért engedte meg Isten, hogy meghaljon a feleségem?
Óriásit csalódtam Istenben..
Úgy érzem sosem fogok senki mást úgy szeretni, ahogy a feleségemet szerettem.
Tudom, hogy idővel Isten adna nekem újra egy társat, ha nyitott lennék rá, de én nem akarok mást csak a feleségemet. Nem tudnék soha senkit úgy szeretni mint öt. Akkor mi értelme csak beérnem valakivel?
Istent sem értem.. Azt hiszi azzal, hogy ad egy új társat vagy úgy rendezi a dolgokat, hogy talalkozzak valakivel, azzal potolhato a feleségem?
A feltámadás gondolata sem vigasztaló nekem. Ott a mennyben amúgy sincs már hazaselet. Akkor annyinak kellene örülni, hogy majd újra látjátok egymást mint két jó ismerős? Nem értem. Az meg pláne fájdalmas lenne, ha közben én már mással vagyok.
3 Basszus te szórakozol, nem szégyelled magad?:D Én meg itt idegeskedtem..
Na elmész te a sunyiba..
Sajnálom és részvétem :(
Nem hiszem, hogy vígasz, de legalább az együtt töltött idő értékes volt. Azt senki nem veheti el...
Borzasztóan sajnálom! :-(
Es nem tudok válaszolni a kérdésedre, hogy miért. Erre nincs válasz.
Megértem a csalódásodat.
Ha nem akarsz, nem kell új társat keresned.
Ha nem tudsz imádkozni, nem kell.
Ha tartozol valami kozosséghez vagy gyulekezethez, ok tudnak érted es helyetted imádkozni.
Hidd el, idovel jobb lesz egy kicsit, még ha most nehéz is elképzelni.
Oszinte részvétem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!