Miért engedte meg Isten, hogy meghaljon a feleségem?
Óriásit csalódtam Istenben..
Úgy érzem sosem fogok senki mást úgy szeretni, ahogy a feleségemet szerettem.
Tudom, hogy idővel Isten adna nekem újra egy társat, ha nyitott lennék rá, de én nem akarok mást csak a feleségemet. Nem tudnék soha senkit úgy szeretni mint öt. Akkor mi értelme csak beérnem valakivel?
Istent sem értem.. Azt hiszi azzal, hogy ad egy új társat vagy úgy rendezi a dolgokat, hogy talalkozzak valakivel, azzal potolhato a feleségem?
A feltámadás gondolata sem vigasztaló nekem. Ott a mennyben amúgy sincs már hazaselet. Akkor annyinak kellene örülni, hogy majd újra látjátok egymást mint két jó ismerős? Nem értem. Az meg pláne fájdalmas lenne, ha közben én már mással vagyok.
Utolsó válaszoló nagyon jól mondja. János 3:16
"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, ne vesszen el, hanem örök élete legyen."
Amúgy-elnézést-de mi az, hogy a legtöbbre a szexet értékeltet? Meg is érdemelted, hogy elvesztetted. A szex a lényeg. Mert ahogx fogalmazott nincs házasélet, ezért nem lesz jó, ha megint találkoznak a feltámadás után.
Én ilyenkor akkorát csalódok. Elvettél egy nőt feleségül, és nem a lelke, hanem a teste hiányzik? Óh te szerencsés vagy akkor, mert pillanatok alatt találsz majd még egy földi testet.
Ezt a csalódást... Azt hinné az ember a házasság olyan kapcsolat, amiben a lélek és a személyiség értékesebb, mint a kufirc.
Szerintem gondold ezt át, hogy miért szeretted a feleséged, mert sanda gyanúm van, hogy csak a luk miatt. Keress a falban egyet!
Másrészt, ha belegondoltok, akkor azért sejthető, hogy ez csak egy elgondolás, és nem komoly kérdés.
33-as.
A Szent Biblia mondja, hogy lesz feltámadás. Ebben vagy hiszel, vagy nem. Ez hit kérdése. De tiszteletben kéne tattanod mások hitét.
Vigyázz, mit mondasz a teremtődről! A Biblia rávilágít, hogy minden ember a bűnei miatt kell megjaljon, a halál okozója pedig Sátán. De azt is feltárja, hogy egyszer Isten véget fog mindennek vetni és örök boldogságot, örökké tartó boldog életet hoz majd az emberiségre a feltámadás után.
A sok férfi, nő és gyerek az emberi gonoszság miatt kell meghaljon. Az irigység, kapzsiság, lustaság, rosszindulat, hazugság, képmutatáa, csalás, lopás, gyilkosság, házasságtörés, káromlás, s minden egyes bűn miatt, amit csak ember elkövethet. Az oka Ádám és Éva bűnbeesése.
A pszicológus saját magán fog tudni segíteni. Ugyanis ő elkér egy csomó pénzt, azért hogy unottan végighallgassa a panaszkodást és belül röhögjön rajta. Erre valók a pszichológusok. Hogy kihasználják a kétségbeesett, védtelen embereket.
Amit viszont a halálról írsz, az MÉG igaz, hisz minden emeber meghal. De el fog jönni az idő, amikor nyoma sem lesz a halálnak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!