Lehetséges, hogy tegnap éjjel megkísértett a Sátán? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy megpróbált elcsábítani egy krisnás lány, hogy lépjek be a szektájába. Ilyen indiai fűszerolajokat kent a hajába, hogy vonzóbb illatú legyen.
Az ördöggel találkozhattam?
2021. nov. 13. 13:11
11/12 anonim válasza:
Én még egyszer azt álmodtam hogy katolikusok közt voltam és köhögtem. Egy lány mindig keresztet vetett rám ahányszor köhögtem. Akkor én se keresztényekkel álmodtam. Benne volt az álmomban hogy ki voltam ütve katolikus vidékre mert a reformátusok elűztek az egyházból és más megyébe kerültem.
12/12 anonim válasza:
tuti
én egyszer azt álmodtam, hogy pizzákat sütöttem és egy fura alak megvásárolta őket
uhhh, tényleg ennyire butuska vagy, hogy mindent erőlködve a vallásodhoz kell passzíroznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!