Lehetséges, hogy tegnap éjjel megkísértett a Sátán? Mit gondoltok erről?
Azt álmodtam, hogy megpróbált elcsábítani egy krisnás lány, hogy lépjek be a szektájába. Ilyen indiai fűszerolajokat kent a hajába, hogy vonzóbb illatú legyen.
Az ördöggel találkozhattam?
Ha lány vagy akkor igen.
De az a krisna vallás is Isten megcsúfolása. Már elnézést ha valakit ez sért.
"ne bízz meg szerintem feltétlenül akárkiben, tehát, ha jön egy új barát az életedbe mostanság, vagy már lehet,hogy meg is jelent, na , szóval, ha tehát mostanság ha jön egy új barátság neked, akkor ne tárd fel neki legmélyebb lelki bugyraid, hanem azért minden aprót amik ilyen nagyon belső érzéseid; arról azt hiszem, ne nagyon beszélj vele. szóval fullra nem kell neki megnyílni, szal legyél óvatos. énnekem most valmai ilyesmi jött le; de ez nem biztos, de azért járj nyitott szemmel, legyél óvatos, nem kell megosztanod minden egyes dolgodat, mert vigyázzál, nehogy visszaéljen vele, kibeszélje a hátad mögött, és akkor az neked rosszul eshetne."
Tanácsolná bárki ennek az ellenkezőjét bárkinek, akinek jót akar?
Ez csak egy álom volt.
De ezen felül a Sátán szinte folyamatosan megpróbál megkísérteni mindenkit. Észre sem veszi az ember, csak utólag.
A hindu detektor szerint, lehet hogy igen. Most még nem érzed, de volt olyan ledokumentált eset, hogy valaki indiában ébredt és nem is tudta hogy hogyan...
Aznap egy fokkal melegebbet mértek a pokolban🤭
Hogyha valóban a sátán volt akkor légy boldog nagyon nagy megtiszteltetés.
Még a mély híveihez sem megy el személyesen általában. Valószínűleg nagy terve van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!