Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak napjainkban hitgyógyítá...

Vannak napjainkban hitgyógyítások?

Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 12:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
4%
az imátkozás, mint gyógyír megbízhatatlanabb, mint egy érme feldobása
2021. nov. 2. 22:57
 32/49 anonim ***** válasza:
4%

ha én sétálnék végig a beteg emberek között és én dönthetném el egy érme feldobásával, hogy ki fog meggyógyulni, ki nem, akkor jobban járnánk

és így is nem tudjuk megállapítani, hogy ki tudna meggyógyulni magától

plusz ha imátkozol valakiért és tudja, akkor kevesebb eséllyel gyógyul meg, mert elhiszi, hogy meg fog gyógyulni és emiatt sokkal jobban relaxált lesz és a teste kevésbé fog a gyógyulásra fókuszálni

2021. nov. 2. 23:03
 33/49 anonim ***** válasza:
63%

"szóval van két számom, az egyik hányszor gyógyult meg ember imától a másik szám meg hányszor nem gyógyultak meg imától"

Honnan van neked ez a két számod? :D

"a meggyógyultak száma kisebb, mint a nem meggyógyultak száma"

Tényleg? :D

Azért az emberek többsége meg szokott gyógyulni. Előbb igazolnod kéne, hogy kevesebb ember gyógyul meg, mint hal bele vagy marad tartósan beteg.

"az imátkozás, mint gyógyír megbízhatatlanabb, mint egy érme feldobása"

Miért, ha érmét dobsz fel, akkor változik a gyógyultak és nem gyógyultak aránya? Te érme hívő lettél?

Bocsánat, előbb túl nagyvonalú voltam, amikor írtam; "Nézd én értem mit akarsz mondani". Nem értem, mert tényleg ökörségeket írogatsz. Én kicsit másra gondoltam, amikor előbb pozitívan írtam rólad, de súlyosan tévedtem.

Ennek a hülyeségnek tényleg semmi értelme és nem vagy azon a szinten, hogy erről lehessen veled vitázni akár matematikai alapon, szóval jó éjt.

2021. nov. 2. 23:12
 34/49 anonim ***** válasza:
4%

"Honnan van neked ez a két számod? :D"

talán azoktól az emberektől akik elvégezték ezt a kutatást

"Azért az emberek többsége meg szokott gyógyulni. Előbb igazolnod kéne, hogy kevesebb ember gyógyul meg, mint hal bele vagy marad tartósan beteg."

Nem olvastad el a javításom. :D

Megint sértegethetsz egész nap, de kevesebb, mint 50% hogy valaki túlélje a betegségét, ha imátkoznak érte.

Aztán az,hogy csak sértegetni tudsz és nem reflektálsz a többi dologra amit írtam és nem a főbb pontokba kötsz bele, pl. mint amit most is elsőnek írtál, hogy honnan vannak a számok, amikor már tökre másról beszélünk

vagy ignorálod a javításom amikor 8 perccel utána raktad ki a válaszod

vagy "Miért, ha érmét dobsz fel, akkor változik a gyógyultak és nem gyógyultak aránya? Te érme hívő lettél?"

ez az utolsónak teljesen semmi köze sincs arról amiről beszélünk

értelmetlen dolgokra próbálod terelni a dolgokat már attól kezdve mióta beírtál ide

arról van szó, hogy ha valakiért imátkoznak az mennyire hatásos / létezik-e

itt nem arról van szó, hogy valaki feldob egy érmét

itt arról van szó, hogy ha valakiért imátkoznak semmit sem csinál még úgy is, ha azt vesszük mindenki az imátkozás miatt gyógyult meg

az meg már a te problémád, hogy két százalékot nem vagy képes összehasonlítani és levonni a következtetést

2021. nov. 2. 23:23
 35/49 anonim ***** válasza:
4%

amit leírok felére nem reagálsz csak próbálsz itt okoskodni

ez tényleg szomorú

és nem is vagy képes egy témát átgondolni amiben nem hiszel

lehet az élet egyéb terein nagyon okos vagy stb... de egyszerűen képtelen vagy logikus gondolkodásra amikor a vallásról van szó, csak össze- vissza kapkodsz és irreveláns dolgokat emelsz ki

ezt be sem kell mutatnom, mert te magad bizonyítottad be

2021. nov. 2. 23:26
 36/49 anonim ***** válasza:
72%

32

"plusz ha imátkozol valakiért és tudja, akkor kevesebb eséllyel gyógyul meg, mert elhiszi, hogy meg fog gyógyulni és emiatt sokkal jobban relaxált lesz és a teste kevésbé fog a gyógyulásra fókuszálni"

heh?

2021. nov. 3. 00:07
 37/49 anonim ***** válasza:
4%
elmeállapotról hallottál vagy arról, hogy ez hogyan befolyásolja a gyógyulást :D
2021. nov. 3. 00:12
 38/49 KZitus ***** válasza:
33%

Szia

Az első századi keresztények miután kitöltetett rájuk 300-ban a szent szellem, ők megkapták (nem mindegyik) ezt az ajándékot is. Valójában nincsen hiteles feljegyzés arról, hogy az apostolok halála után bárki is megkapta volna ezt a természetfölötti képességet. Ám a Biblia olvasóit ez egyáltalán nem lepi meg, ugyanis a természetfölötti ajándékokkal, kapcsolatban is Pál apostol ihletés alatt azt írta, hogy „meg fognak szűnni” 1Korintusz 13:8

Érdekes amit a témával kapcsolatban Krisztus mondott.

A mai "hitgyógyítók minden olyan esetért, amelyben kudarcot vallott a gyógyítása, általában a beteget hibáztatja, amiért nem volt hite.

Emlékezz vissza azonban, hogy Jézus a gyógyítás kudarcát annak tulajdonította, hogy nem volt hite ANNAK a személynek, AKI a GYÓGYÍTÁST VÉGEZTE! a Márk 9:37–42 leírása szerint.

2021. nov. 3. 18:22
 39/49 KZitus ***** válasza:
...bocsi, javítok......kitöltetett rájuk 33-ban....
2021. nov. 3. 18:23
 40/49 anonim ***** válasza:
0%

szóval a biblia igaz, mert a biblia azt mondja, hogy igaz?

2021. nov. 3. 19:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!