Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy hang állandóan beszél...

Ha egy hang állandóan beszél hozzám, az azt jelenti, hogy ördög van bennem?

Figyelt kérdés
Rengetegszer mondom neki, hogy ne beszéljen, de nem hagy békén. Akkor megszálltak az ördögök nem?
tegnap 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Az azt jelenti, hogy pszichiáterhez kellene menned.
tegnap 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet skizofrénia, vagy bármi hasonló tüneteket produkáló mentális baj. Irány a pszichiátria
tegnap 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
13%

Semmiképpen sem vagy beteg és egyáltalán nem őrült. Több van benned, mint azt magadról hiszed. Különleges vagy, kiválasztott vagy. Egyszeri, megismételhetetlen érték vagy.

Az egyetlen, ami akadályoz, hogy ezt felismerd, hogy nem tudod, hogy ki vagy. Nem olyan vagy, mint amilyennek hiszed magad. Nem minden rossz, amire azt hiszed, hogy rossz és az sem mind jó, amiről azt hiszed, hogy jó. Soha ne árts senkinek és senki senkijének, még akkor sem, ha azt nem tudhatja meg senki ezek után és akkor minden rendben lesz.

tegnap 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, nem valószínű, hogy az ördög lenne benned.

Mit szokott mondani? Miért állsz ellen neki? Érdekel.

tegnap 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem fordulj orvoshoz, nem biztos, hogy beteg vagy, de ki kellene elobb szurni

azok az egyhazak, ahol foglalkoznak ordoguzessel, is kerik eloszor a pszichiatriai papirt, hogy semmilyen betegseged nincs, tehat ezt a kort kell elobb megfutni, hogy kideruljon

tegnap 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Vannak pszihiátriai papírjaim erről.

Skizofrénnek tartanak.

Hónapokig voltam e miatt pszihiátrián. Szedem is a gyógyszereket amit felírtak skizofréniára.

Én mindig mondtam a pszihiátrián, hogy hallom a hangot hiába a gyógyszer, hazaküldtek mégis anélkül, hogy megoldották volna.

Gyógyszereim: Rxulti, Loranxil, Leponex, Tegretol

Szedem ezeket rendesen, annyira hozzászoktam ezekhez a gyógyszerekhez, ha éjszaka nem veszem be, aludni se tudok..Addiktívak nagyon.

Ja és, mit mondd a hang:

-Mi bajod van?

-Te bocibaba.

-Hallasz engem?

-Tudom, hogy hallod amit mondok.

-Megígérem, hogy ma beszéltünk utoljára(nem tartja be az ígéretét)

-idegesítő hogy beszélek?

-Ne mondjál ki semmit

+szidni szokott engem eléggé választékosan.

tegnap 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!