Istenhívők, ti nem akartok szabadok lenni?
"Uram, köszönöm Neked ezt a napot,
most is mindenért hálát adhatok,
Köszönöm, hogy megtartottál, utat mutattál,
köszönöm a hitet, az erőt, a mindig időben érkezőt.
Köszönöm, hogy csendet kapok,
ha előtted leborulok,
köszönöm hogy megtehetem,
mert kezedben van az életem."
Magasztos Allahot szolgálni öröm és szabad döntés, a féktelen szabadosság csak a romlásba és pusztulásba visz.
Abdullah
Kreatti, egyet árulj el nekem:
milyen érzés rossz embernek lenni?
Milyen érzés neked az, hogy tudod: ha itt megszólalsz, akkor valami rosszabb lesz, mint előtte volt?
"Kreatti, egyet árulj el nekem:"
Semmi baj, hidd el. Beszív-kifúj 6 mp frekvenciával, 10x ismételve. Szükség esetén Haldol mehet, de egyszerre max. 5 mq, ha súlyosnak érzed a tüneteket
Nem - ne is reménykedj benne, hogy ez nagyon megrázna engem.
Az élővilág tele van parazitával, nincs ebben semmi különös - és te csak egy kispályás vagy ezek közül. Nyomába nem érsz még annak se, aki a Soros kampányt kitalálta, és azóta már fel is dobta a pacskert. De ő legalább nyilvánosan is bevallotta.
Csak kíváncsi voltam, hogy te hogy éled meg mindezt, milyen érzést okoz neked.
Gondolom, ezzel kompenzálod azt is, hogy a munkád is egy rakás szerencsétlenség, ott se vagy sikeres.
"Csak kíváncsi voltam, hogy te hogy éled meg mindezt, milyen érzést okoz neked."
Rendben, bocsánatkérés elfogadva
5.
"Az istenhívők pedig lelkileg olyanok, mint a gyermekek. Nem képesek önállóan létezni, és élvezni a lelki szabadságot. Olyanok, mint a birkák, akik csak a pásztor mellett érzik magukat biztonságban. Ezért kell mindenki ateista legyen, hogy kitörjünk ebből a szolgaságból"
Nagy tévedésben vagy.
A kereszténység nem torvénykonyv és nem eloirásgyujtemény, amit be kell tartani.
Pont ez a lényeg.
Amit meg a világi torvényekrol osszeírkálsz, "oljon embert, joga van hozzá" - te vagy infantilis. Azonnal anarchia lenne a nagy szabadságból, ahol mindenki ossze-vissza oldosne bosszúból meg kedvtelésbol. Te se sokáig maradnál életben, az biztos.
Olyanokat írjál az istenhivokrol, amiket a szemukbe is mernél mondani, ne bújkalj a képernyo mogott, te igen nagyon szabad.
"Az nem szabadság például, hogy egy vallás szabja meg neked, mi a bűn. Csak az bűn, amit te annak érzel. Ami miatt a lelkiismereted jelez."
Ezek szerint a gyilkosság sem bűn, ha a gyilkosnak nincs lelkiismeretfurdalása vagy a pedofilia sem, ha az elkövető nem érez bűntudatot?
Szerinted te szabad vagy? Nem tűnt még fel, hogy egy csomó polgári törvény
létezik, amit ha megszegsz mész a börtönbe, egyes országokban meg akár ki is végeznek? A világ is tele van törvényszerűségekkel, amikre semmi ráhatásod sincs, egyszerűen csak benne élsz.
"Ezek szerint a gyilkosság sem bűn, ha a gyilkosnak nincs lelkiismeretfurdalása vagy a pedofilia sem, ha az elkövető nem érez bűntudatot?2
Normális emberek normális lelkismeretéről volt szó. Amúgy nem tudom, ti materialisták mit reklamáltok, hiszen kentek a gyilkosság és a pedofília is követendő, trendi magatartás. Hát ide vezet az istentelenség
"Szerinted te szabad vagy? Nem tűnt még fel, hogy egy csomó polgári törvény"
Próbáljuk követni a beszélgetést. Isteni törvényekről volt szó, abban a tekintetben beszélgetünk
" A világ is tele van törvényszerűségekkel, amikre semmi ráhatásod sincs, egyszerűen csak benne élsz."
Ezek is biztosítják az ember szabadságát. Elég húzós lenne mondjuk gravitáció nélkül élni, vagy mondjuk emésztőszervrendszer nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!