Hívők nektek nem kilátástalan, hogy életünk végéig oltanak minket COVID vakcinával?
Figyelt kérdés
Ez élet? Amúgy én egyet sem vettem fel. Meg a sok korlátozás, árúhiány, stb. Tudom, hogy mi mind Jézusban élünk, de akkor minek élünk a Földön? Várjuk a halált hogy üdvözüljünk?2021. okt. 14. 13:58
21/25 anonim válasza:
ezek az összeesküvés elmélet függő emberek bármit találnak, hogy ellent mondjanak neki
még ki is találnak fszágokat
gyakran a hívők vesznek át ilyen gondolatmenetet, hmmm nem érdekes ez?
22/25 anonim válasza:
#21 a f#szság vallástól független.
23/25 anonim válasza:
igen, viszont, ha rossz okok miatt vagy vallásos, logikai hibákat használsz, akkor a teljes gondolkodás módodat befolyásolja
ha egy dolog ami körül öleli az életed hibás, akkor fogékonyabb vagy ezekre a dolgokra
24/25 anonim válasza:
Ateista vagyok, de semmi hibásat nem látok benne hogy valaki vallásos is.
Ez sosem volt hátrány egyetlen tudósnál vagy kutatónál sem, tehát nem befolyásolja a fizikai világ megértését.
25/25 anonim válasza:
igen az már két külön dolog, hogy külön tudod-e választani az életed és a munkád a vallástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!