Hívők nektek nem kilátástalan, hogy életünk végéig oltanak minket COVID vakcinával?
Nem.
Engem ugyanis be nem oltanak.
"Vagy nem tudjátok, hogy testetek a Szentlélek temploma, aki bennetek van, s akit Istentől kaptatok, tehát nem vagytok a magatokéi? Mert nagy árat fizettek értetek! Dicsőítsétek meg tehát Istent testetekben." (1Kor 6, 19-20)
A korlátozások egyáltalán nem érdekelnek, és az áruhiány sem. Van néhány sivatagi Atya és remeteként elvonult női szent is a példaképeim között. Szóval van kitől lemondást tanulni.
"Élet e ez egyáltalán?"
Találkoztál már cukor beteggel?
Ezzel a kérdéssel az ő életüket becsmérled.
Van aki naponta szurja magát az inzulin miatt, te meg pár szuri miatt hisztizel.
#1 Ennek az idézetnek semmi köze semmilyen oltáshoz.
"Várjuk a halált hogy üdvözüljünk?"
Nem.
A földi zarándokutunk arra szolgál, hogy tökéletesedjünk - bár tökéletesek a saját elhatározásunkból, Isten segítsége nélkül nem lehetünk soha.
Olvasd el, ha teheted Avilai Szent Teréztől a Tökéletesség útja című könyvet. A címe ellenére nagyon emberközeli, sőt humorral átszőtt írás, és laikusok számára is teljességgel fogyasztható :)
#3 gyerünk magyarázd el.
Ha van összefüggés az elmagyarázható.
Aha, szóval mert mást gondolok, már nem is gondolkodom, sőtt vallásos sem lehetek?
Vagy hajlandó vagy elmondani, az elképzelésedet, vagy szócséplés és érvénytelenítés az amit írsz, mert azt mondani a másiknak hogy nem érti nem érv.
Szia
Nincsen csodálatosabb az életnél. Persze csak akkor, ha megtaláljuk az értelmét. nem tudok elég hálát adni a Teremtőmnek az életemért, és a lehetőségért, amit nekem is kínál Krisztus váltsága által.
Az életen kívül a másik legszebb ajándék az a Biblia, hiszen minden lényeges dolgot ami az életemet érinti onnan tudtam meg. Naponta olvasva mindig rábukkanok egy-egy drága gyöngyre ami széppé, szebbé teszi az életemet ha a hasznomra fordítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!