Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők nektek nem kilátástalan,...

Hívők nektek nem kilátástalan, hogy életünk végéig oltanak minket COVID vakcinával?

Figyelt kérdés
Ez élet? Amúgy én egyet sem vettem fel. Meg a sok korlátozás, árúhiány, stb. Tudom, hogy mi mind Jézusban élünk, de akkor minek élünk a Földön? Várjuk a halált hogy üdvözüljünk?
2021. okt. 14. 13:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
30%

Nem.

Engem ugyanis be nem oltanak.

"Vagy nem tudjátok, hogy testetek a Szentlélek temploma, aki bennetek van, s akit Istentől kaptatok, tehát nem vagytok a magatokéi? Mert nagy árat fizettek értetek! Dicsőítsétek meg tehát Istent testetekben." (1Kor 6, 19-20)

A korlátozások egyáltalán nem érdekelnek, és az áruhiány sem. Van néhány sivatagi Atya és remeteként elvonult női szent is a példaképeim között. Szóval van kitől lemondást tanulni.

2021. okt. 14. 14:03
 2/25 anonim ***** válasza:
79%

"Élet e ez egyáltalán?"

Találkoztál már cukor beteggel?

Ezzel a kérdéssel az ő életüket becsmérled.

Van aki naponta szurja magát az inzulin miatt, te meg pár szuri miatt hisztizel.

#1 Ennek az idézetnek semmi köze semmilyen oltáshoz.

2021. okt. 14. 14:15
 3/25 anonim ***** válasza:
37%
2-nek: elég baj az, hogy nem látod az összefüggést a hit és az oltás elutasítása között.
2021. okt. 14. 14:18
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

"Várjuk a halált hogy üdvözüljünk?"

Nem.

A földi zarándokutunk arra szolgál, hogy tökéletesedjünk - bár tökéletesek a saját elhatározásunkból, Isten segítsége nélkül nem lehetünk soha.

Olvasd el, ha teheted Avilai Szent Teréztől a Tökéletesség útja című könyvet. A címe ellenére nagyon emberközeli, sőt humorral átszőtt írás, és laikusok számára is teljességgel fogyasztható :)

2021. okt. 14. 14:23
 5/25 anonim ***** válasza:
70%

#3 gyerünk magyarázd el.

Ha van összefüggés az elmagyarázható.

2021. okt. 14. 14:23
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
5-nek: ha se saját erődből nem megy a gondolkodás, se Isten segítségét nem vagy képes kérni, hogy világosítsa meg az elmédet, akkor mit keresel a "vallás" témánál?
2021. okt. 14. 14:27
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval mert mást gondolok, már nem is gondolkodom, sőtt vallásos sem lehetek?

Vagy hajlandó vagy elmondani, az elképzelésedet, vagy szócséplés és érvénytelenítés az amit írsz, mert azt mondani a másiknak hogy nem érti nem érv.

2021. okt. 14. 14:35
 8/25 KZitus ***** válasza:
100%

Szia

Nincsen csodálatosabb az életnél. Persze csak akkor, ha megtaláljuk az értelmét. nem tudok elég hálát adni a Teremtőmnek az életemért, és a lehetőségért, amit nekem is kínál Krisztus váltsága által.

Az életen kívül a másik legszebb ajándék az a Biblia, hiszen minden lényeges dolgot ami az életemet érinti onnan tudtam meg. Naponta olvasva mindig rábukkanok egy-egy drága gyöngyre ami széppé, szebbé teszi az életemet ha a hasznomra fordítom.

2021. okt. 14. 14:47
 9/25 A kérdező kommentje:
Hát a cukorbetegről is ezt gondoltam, de örültem, hogy nem vagyok az. De most már kiterjesztették a fost az egész emberiségre.
2021. okt. 14. 14:52
 10/25 KZitus ***** válasza:
100%
...teljesednek az Írások....majd elmúlik.
2021. okt. 14. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!