Tegnap veszítettem el az édesapámat. Én egyedülálló vagyok, az édesanyámmal maradtunk ketten. Tudtok bármi bíztatót mondani? Mert én kilátástalannak, és üresnek érzem az életem.
Részvétem. Nagyon nehéz lehet.
Ugyanakkor mivel semmit sem tudunk a körülményeidről, lehetőségeidről, ezért épkézláb tanáccsal sem igen tudunk szolgálni.
Részvétem.
Te itt vagy, mert Isten így akarta. Mindannyiunknak küldetése van itt a Földön. Azt hiszem ezért vagyunk itt. Sokszor kilàtàstalanabbnak érezzük a helyzetünket mint amilyen valójàban.
Isten segítsége közel van
Abdullah
Szia
Őszinte részvétem
Akkor te most nagyon nehéz napokat, időszakot élsz át.
Küldök neked egy pár perces filmet, egy család, a férj és feleség hányféle gyászt, milyen módon élte át, és mi vigasztalta meg őket. Talán te is találsz vigasztaló gondolatokat a számodra:
Talán nem ilyen választ vársz, de próbálj rákeresni a gyász feldolgozására. Az biztos, hogy ez egy hosszabb folyamat, és érdemes elolvasni az erre vonatkozó cikkeket, mert segíthet, hogy ne húzódjon el, ne legyen túl negatív hatása rád hosszú távon.
:(
Ez teljesen természetes dolog nálad. A gyász így működik mindenkinél.
Hosszú lesz, és sokáig fog tartani, míg fel tudod ezt dolgozni, de ne csüggedj el, mindenki így van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!