Hívő keresztények, véleményetek szerint Istennek mi a célja a magányos, egyedülálló, de nem (! ) pap férfiakkal?
Ezen hiábavaló elmélkedni. Sorsról (nevezd az Isten által neked rendelt végzetnek) csak múlt időben lehet beszélni, nincs az a bölcs, pap, software, vagy akármicsoda, akinek belelátása lenne. Ha valaki mégis azt állítja, az hazudik!
Ellenben ne hárítsd az Istenre a felelősséget, amiért így jártál, főleg annak fényében ne, hogy még nincs késő. A "segíts magadon, Isten is megsegít" egyáltalán nem ostobaság. Ezer meg egy oka lehet annak, hogy kerülnek a nők, a válaszokat eme kérdésre viszont nem a bibliában fogod meglelni. Ez gyakorlati tudomány.
A nő a figyelemfelkeltésre, magabiztosságra, céltudatosságra, stabilitásra (mind lelki, mind anyagi), a humorra, szülői képességekre, és a dominanciára utazik. Amíg azt látja, hogy neked szükséged van rá a boldogságod eléréséhez, kilométerekre fog elkerülni, hiszen ez a mentalitás gyengeséget sejtet (és az is!). Ez nem az ő hibája, így van kódolva, és ez rendben is van így. Egy jámbor lelkű keresztény férfi is vonzó lehet egy nő szemében, ha rendelkezik eme kvalitások többségével.
Először tanulj meg boldogan élni nő nélkül, erősödj meg személyedben (és ha kell, hitedben), és engedd el a vágyat (ez nehéz, jól tudom). Ha ezt el tudod érni, a nő is el fog érni előbb-utóbb, de akkor már nem fogsz kézzel-lábbal kaparni utána, hanem egyszerűen csak beengeded őt az életedbe, ha akarod.
Bocs a csapongó stílus miatt, kissé elragadott a hév. Az a baj, hogy ez egy rettenetesen komplex téma, írhatnék neked napokon keresztül... ha én értettem félre, és ez nem egy segítségkérő kérdés volt, akkor... hoppácska :D
Semmi célja vele. Miért lenne?
Vagy szerinted másnak Isten szerez barátnőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!