Hívők nektek nem kilátástalan, hogy életünk végéig oltanak minket COVID vakcinával?
Akkor nekem még gyenge a hitem, mert nem tudom eldobni az életem. Mivel nem vagyok oltva és bármilyen közösségbe megyek, elkapom és meghalok. Elég beteges vagyok, sok allergiám van.
De ha mégis így döntenék, hogy vállalom a fertőzéssel a halált vagy szándékosan megbetegszem, akkor nem minősül öngyilkosságnak?
"bármilyen közösségbe megyek, elkapom és meghalok"
Azert az nem igy megy, hogy "elkapom es meghalok".
Az emberek tulnyomo tobbsege felepul.
Te annyira felsz a tuszurastol, hogy inkabb akkor minek elunk a foldon es ez nem elet?
Kulonben is, senki nem mondja, hogy eletunk vegeig oltanak majd minket.
De a 60 ev felettieket minden evben oltjak influenza ellen es semmi bajuk. A kisbabak tucatnyi oltast kapnak, hogy ne legyen semmi bajuk.
Nem nagyon ertem, mi a problema, bar szeretnek segiteni.
Az orvosod egy kretén, az oltástól nem lesz szövődményed.
Nem is értem hogy mondhat egy orvos ilyet, ami teljesen ellent mond a biológiai alapfogalmaknak.
Hát itt vagyok egy orvos, tanár családban, és mindenki oltatta magát, mellékhatás egy sem.
Hidd el az ilyen csoportok 90%-ka kamu csak hogynigazolják a saját összeesküvéseiket.
De tudod mi a nem kamu?
A covidutóhatásai.
A egyes cicanacik melegebbek mint egy farmer, szóval nem értem mi a gond ezzel.
De nyolc fokban nem túl gyakori hogy pólóban rohangálnak az emberek, annyira legalább is nem, hogy az egész társadalomra vetítsük ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!