Mi vezetett el az aktuális hitbéli meggyőződésedhez?
Betegségből gyógyultam meg egyik pillanatról a másikra, miután kértem, hogy gyógyítson meg, mert már nem látok semmilyen más megoldást.
Brutálisan elképesztő tapasztalat volt.
Teljesen elképzelhetetlen a számomra ezek után, hogy tagadjam Isten létezését, vagy elcsábítsanak az Egyháztól másféle vallások vagy spekulációk.
jah több millió kisgyerek hal meg ráktól és szörnyű dolgoktól, de pont te meggyógyultál, mint sok másik ember és istennek köszönöd
counting the hits and ignoring the misses
13-nak:
Igen, ÉN meggyógyultam.
Te pedig azt gondolsz, amit csak akarsz.
15-nek:
Teljesen mit gondolsz.
Én tapasztaltam, te meg csak spekulálsz, méghozzá rossz indulattal.
Netán úgy gondolod, hogy azért, mert "rákos gyerekek" milliói meghalnak, annak se jár a gyógyulás, aki hittel kéri?
Nagyon megkeseredett ember vagy.
1. sokan meghalnak még szörnyebb módokon akik hittel kérik
2. az hogy milyen okból teszem fel a kérdéseket olyan mindegy, ne bújj ki a kérdések alól, szeretném tudni, hogy van-e isten és ha logikai hibákat használsz, akkor le fogom írni
3. az a megkeseredett ember aki minden jót az életében istennek tud be, de ami rossz arra inkább nem gondolsz
18-nak:
párbeszédhez a minimum az lenne, hogy nem "anonim" a nicked, hanem választasz magadnak valamit, amiből követni lehet, hogy te pontosan melyik "anonim" vagy a többezerből.
Sajnálom, anonimként nem vagy partner ebben a vitában :)
élettapasztalat az a szó jutott először eszembe, de akkor az ide nem lesz jó
belső érzések+maga az életutam, meg tudod, akik még így tanítók pl szembe jöttek az interneten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!