Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha disznóhus tényleg tisztátal...

Ha disznóhus tényleg tisztátalan akkor sokan elfognak kárhozni?

Figyelt kérdés

Rengeteg ember falja ezt az ocsmány dolgot véres hurka, véres kolbász mindegyik tisztátalan Jézus parancsolatai szerint ami a Torah

Még Németh Sándor is azt mondta hogy a biblia szerint tisztátalan de ő mégis eszik belőle

Zsid 10, 26-30-at. 26 Mert ha szándékosan vétkeztünk az igazság teljes megismerése után, nincs többé bűneinkért való áldozat, 27 hanem az ítéletnek valami félelmes várása, amikor tűz lángja fogja megemészteni az ellenszegülőket. 28 Ha valaki elveti Mózes törvényét, az két vagy három tanú vallomása alapján irgalom nélkül meghal.

2021. okt. 6. 09:48
 141/164 A kérdező kommentje:
Valaszolj*
2021. okt. 7. 14:20
 142/164 A kérdező kommentje:

"Még a pogányok is tudják törvény nélkül, hogy mi a bűn, csak te nem, te sátánista. És Pál még ezt is megírta, de te a magad hülyeségeihez ragaszkodsz"

Az a legnagyobb satanista aki szerint mindegy hogyan elsz udvozulsz. :)

Torveny nélkül honnan tudnák te észlény? Ahhoz kell törvény hogy a bűnt felismerd anélkül honnan tudná bárki is hogy amit csinálsz az rossz?

2021. okt. 7. 14:22
 143/164 A kérdező kommentje:

Pl eszel egy süteményt de amig nem irja senki hogy a sutemény evés bűn addig honnan tudod hogy amit csinálsz rossz?

Szigeten él egy kannibál törzs es multkor dárdâval szurtak le egy keresztény hittérítőt de szerintük ez nem bűn mivel senki nem szólt nekik hogy rossz amit csinálnak most akkor ők mik?

2021. okt. 7. 14:24
 144/164 A kérdező kommentje:

"Te nem Krisztust követed, te magadat követed, a magad teológiáját és néhány igét kiragadsz ehhez a Bibliából. Mindenesetre szerencse, hogy az ilyenek nem lesznek velünk az örök életben"

Ugye tudod hogy az elbizakodás bűn? Úgy hogy te sem leszel ott ne reménykedj.

2021. okt. 7. 14:26
 145/164 anonim ***** válasza:
Inkább azt mond meg, szabad e disznókat kövezni szombaton?
2021. okt. 7. 15:16
 146/164 anonim ***** válasza:
53%
Úgy, hogy apámat elgáncsoltam gyerekkoromban szándékosan és mialatt megtettem meghült bennem a vér, úgy szégyelltem magam, hogy ilyet tettem. Akkor még azt sem tudtam mi a vallás, mégis a szívembe volt kódolva valahogy, hogy rosszat tettem. Ha lopnák vagy ölnék szerintem elfehérednék az ijedségtől. Tehát csak kódolva van az emberekbe ez. Tényleg igaza lehet az ide írónak, hogy akinek nincs ilyen érzése, az sátán fattya.
2021. okt. 8. 20:52
 147/164 anonim ***** válasza:
ui.: szerintem a sorozatgyilkosnak vagy pszichopatának nincs rossz érzése, sőt imádja az ölést is. Lehet ezek az ördög gyermekei. Pl. a homik sem hiszik azt, hogy bűnt követnek el, de pl. én már fehérednék a szégyentől, ha megfarkalnák egy férfit. Lehet nem tudják ők is a sátán gyermekei. Azért élnek, hogy botránkoztassanak, más értelmük nagyon nincs.
2021. okt. 8. 20:55
 148/164 A kérdező kommentje:

#146 Az is sátán fattya aki másokat szidalmaz ilyen jelzőkkel hogy "sátán fattya"

Ne ítélj hogy ne ítéltess! Es ez neked szól

2021. okt. 8. 20:56
 149/164 A kérdező kommentje:

Azért élnek, hogy botránkoztassanak, más értelmük nagyon nincs.

Ezzel azt szidod aki téged teremtett. Szóval szerinted Isten olyan igazságtalan hogy valakit csak kárhozatra teremt? Gondolkodj már

2021. okt. 8. 20:57
 150/164 anonim ***** válasza:
Ezt csak megállapítottam, hogy sátán fattya, nem ítélem, csak ez van, tény megállapítás részemről. Az hogy Isten mit csinál vele, az az ő dolga. Én csak elkerülöm ezeket ahogy tudom.
2021. okt. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!