Ha disznóhus tényleg tisztátalan akkor sokan elfognak kárhozni?
Rengeteg ember falja ezt az ocsmány dolgot véres hurka, véres kolbász mindegyik tisztátalan Jézus parancsolatai szerint ami a Torah
Még Németh Sándor is azt mondta hogy a biblia szerint tisztátalan de ő mégis eszik belőle
Zsid 10, 26-30-at. 26 Mert ha szándékosan vétkeztünk az igazság teljes megismerése után, nincs többé bűneinkért való áldozat, 27 hanem az ítéletnek valami félelmes várása, amikor tűz lángja fogja megemészteni az ellenszegülőket. 28 Ha valaki elveti Mózes törvényét, az két vagy három tanú vallomása alapján irgalom nélkül meghal.
"#122 Ujszövetség nem irta felül a tisztasági törvényeket és ez is bizonyitsa:"
Kérdésem adott még mndig:
Kérlek értelmezd nekem ezt a három verset!
1 Tim
4,3 A kik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektől való tartózkodást, [Kol. 2,16.] melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre a hívőknek és azoknak, a kik megismerték az igazságot.
4,4 Mert Istennek minden teremtett állata jó, és semmi sem megvetendő, ha hálaadással élnek [Tit. 1,15.] azzal;
4,5 Mert megszenteltetik Istennek ígéje és könyörgés ált
NEm mellébeszélést kérek, hanem hogy szerinted Pál mit értett ezek alatt a versek alatt.
"Jézus sem evett tisztátalant."
Jóhogy, mivel Jézus egyik feladata a mózesi törvények betöltése volt:) De ahogy Jézus is mondta, ha betöltik a törvényt, akkor annak vége, elmúlik.
De előbb értelmezd nekem Pál verseit! Miért írja, hogy minden tiszta, ha szerinted nem
"Jóhogy, mivel Jézus egyik feladata a mózesi törvények betöltése volt:) De ahogy Jézus is mondta, ha betöltik a törvényt, akkor annak vége, elmúlik."
:D Akkor lehet ölni paráznákodni, bujálkodni, tisztátalan állatokat zabálni, szombaton fajtalankodni, lopni, hazudni, mstb és megyek a mennybe juhé! Hallelujah
Másokat hülyének nézhetsz de engem nem.
Már megint el kell mondanom neked, hogy Jézus azt mondta, ami a szátokba kerül nem attól lesz bűnötök, hanem amit a szívetekkel követtek el.
Amit felsoroltál azokat pont a szív követi el.
Kevered öreg a szezont a fazonnal.
"és ők lakmározának bárányt és lajhárt és málét, sós ringlit babbal és orángutánt és zsenge gyökereket és gyönge szekereket."
Szerintem ha lajhárt lehet enni akkor disznyót is.
":D Akkor lehet ölni paráznákodni, bujálkodni, tisztátalan állatokat zabálni, szombaton fajtalankodni, lopni, hazudni, mstb és megyek a mennybe juhé! Hallelujah"
Miért te nem szombaton fajtalankodsz? Te beteg vagy!
Ezek szerint te színből tértél meg. Akkor te tényleg nem vagy hívő. Én azért tértem meg, mert gyűlölöm a bűnt. Eszem ágában sincs ezeket elkövetni: Ehhez nekem nem kell a törvény. Te tényleg olyan suttyó vagy, hogy nem tudod törvény nélkül, hogy ölni, hazudni bűn? Mondjuk nem, mert hazudsz és csúsztatsz. NEm olvastad Jézustól, hogy Isten a szívünke írta a törvényeket? Még a pogányok is tudják törvény nélkül, hogy mi a bűn, csak te nem, te sátánista. És Pál még ezt is megírta, de te a magad hülyeségeihez ragaszkodsz.
Amúgy az ilyen suttyók is ezt kérdezték Páltól. Nézd meg, mit válaszolt:
Olvass, és értelmezz, te agyhalott:
Róma
6,15 Mit is tehát? Vétkezzünk-é mivelhogy nem vagyunk törvény alatt, hanem kegyelem alatt? Távol legyen.
6,16 Avagy nem tudjátok, hogy a kinek oda szánjátok magatokat szolgákul az engedelmességre, annak [Ján. 8,34.] vagytok szolgái, a kinek engedelmeskedtek: vagy a bűnnek halálra, vagy az engedelmességnek igazságra?
6,17 De hála az Istennek, hogy jóllehet a bűn szolgái voltatok, de szívetek szerint engedelmeskedtek a tudomány azon alakjának, a melyre adattatok.
6,18 Felszabadulván pedig a bűn alól, az igazságnak szolgáivá [1 Pét. 2,16.17.] lettetek.
De javaslom, hogy erősen értelmezd azt a részt, hogy akik visszamennek a törvény alá, önmagukat teszik bűnössé és átok alatt vannak. MEgtalálod a Galata levélben!
Te nem Krisztust követed, te magadat követed, a magad teológiáját és néhány igét kiragadsz ehhez a Bibliából. Mindenesetre szerencse, hogy az ilyenek nem lesznek velünk az örök életben
"Másokat hülyének nézhetsz de engem nem."
Mivel hülye vagy és sunyi, nem tudlak másnak nézni. A Timóteus igékre sem válaszoltál, tehát sunyi is vagy és csaló. És te vagy a "sérült" troll is, aki minden nap hergeli a hívőket. Te sátánista vagy!
"És mi van ha a szivedet egy démon tartsa fogságba és halálodig nem üzik ki a démont akkor elkárhozol? Ez igazságos lenne szerinted?"
Szokj le a drogozásról, jobban jár mindenki
#138 Te mondod hogy nincs torveny hanem kegyelem van.
Torveny nelkul ezek nem is bűnök a logikád alapjân.
Törvény nélkül honnan tudjuk mi az ami bűn es mi az ami nem?
Vaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!