Ha disznóhus tényleg tisztátalan akkor sokan elfognak kárhozni?
Rengeteg ember falja ezt az ocsmány dolgot véres hurka, véres kolbász mindegyik tisztátalan Jézus parancsolatai szerint ami a Torah
Még Németh Sándor is azt mondta hogy a biblia szerint tisztátalan de ő mégis eszik belőle
Zsid 10, 26-30-at. 26 Mert ha szándékosan vétkeztünk az igazság teljes megismerése után, nincs többé bűneinkért való áldozat, 27 hanem az ítéletnek valami félelmes várása, amikor tűz lángja fogja megemészteni az ellenszegülőket. 28 Ha valaki elveti Mózes törvényét, az két vagy három tanú vallomása alapján irgalom nélkül meghal.
#70 nem csak disznohusbol all az oszovetseg meg tisztasági torvenyekbol: yomkippur, sabbat, sukkoth, satoros unnep, ujhold. A tobbit fel sem sorolom mert rengeteg mindent be kellene tartani foleg hogy a nőknek befedett fejjel kellene imadkoznia es jarnia. Feher gyolcs ruhát kell viselni meg kipát
Ujszovetseg meg csak nehezitett az egeszen
"#70 nem csak disznohusbol all az oszovetseg meg tisztasági torvenyekbol: yomkippur, sabbat, sukkoth, satoros unnep, ujhold. A tobbit fel sem sorolom mert rengeteg mindent be kellene tartani foleg hogy a nőknek befedett fejjel kellene imadkoznia es jarnia. Feher gyolcs ruhát kell viselni meg kipát
Ujszovetseg meg csak nehezitett az egeszen"
Basszus, én meg benyaltam, gratulálok :))) Szólhattál volna, hogy troll vagy:)
"Miert vagyok troll? Mi volt ezen neked vicces? Ezek komoly dolgok."
A trollok szoktak ennyi zagyvaságot írni, pl. Abdullah. A hívők ismerik a Bibliát.
"De ha a Biblianak nem hiszel akkor minek vagy itt?"
Szóval mégiscsak troll vagy:)
"Már körül is vagy metélve kérdező?"
JAh. És mikor volt az utolsó bűnáldozása, a törvénynek megfelelően. Az alkalmi és az időszakos?
Lehet, h még kezdő hívő, azok szoktak törvénykezők lenni
"Zsid 10, 26-30-at. 26 Mert ha szándékosan vétkeztünk az igazság teljes megismerése után, nincs többé bűneinkért való áldozat, 27 hanem az ítéletnek valami félelmes várása, amikor tűz lángja fogja megemészteni az ellenszegülőket. 28 Ha valaki elveti Mózes törvényét, az két vagy három tanú vallomása alapján irgalom nélkül meghal."
És ha visszatesszük a szövegkörnyezetbe megtudhatjuk, hogy itt milyen szándékos bűnről beszél a szerző. Arról, hogy nem hisznek Jézusban. És amúgy is, melyik a becsülendő Isten szemében? HA nem eszem disznót, vagy ha megetetem a rászorulókat? A szeretet nem az, hogy nem eszek disznót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!