Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?
Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?
Nagyon sokan fanatikusnak, szektásnak, vallási őrültnek neveznek még a családban is, mert Isten igéjét kimerem
Mondani ami a bibliában van. Hiszen a biblia nem a papok által írt könyv hanem Isten az apostolokkal és kiválasztottakkal írta le.... az a baj az emberek azért mondják hogy szektás vagyok mert nem a saját fülük ízére beszélek, pedig akik nem értenek egyet Isten igéjével a bibliával maga mindenható ellen lázadnak. Nem értek egyet a házasság előtti szexel sem mert Isten házasságra korlátozta a szext. Ami azon kívül van lehet akár független is az illető akkor is bűn!! Nem értek egyet a maszturbációval sem, mert bujaság! Csak is a házasság a tiszta és szent az Isten elött! Nem értek egyet azzal sem hogy pl: "én nem bántok senkit, úgy élem a magán életem ahogy akarom"!! Nem , nem! Istennek megvan a véleménye a szexröl, magánéletröl! És erre mondják: Nem vagyok én bábja Istennek hogy mindent betartsak! Szó sincs erröl Isten nem bábként kezel, jobban szeret mint a Saját szüleid, életét adta érted Egyszülött Fiában Krisztusban. Istennel is lehet boldog lenni; Istennek van terve veled:házasság, család, (házasságon belül lehet szexelni, mindent szeretkezni) egy jó munkahely! Istennek van terve veled a földön! Azt akarja hogy Egyszülött Fia a Megváltó Jézus Krisztus által térj meg hozzá! Isten üdvöziteni akar, mondj le a bűnös vágyaidról! (Ejszakai mulatozás, házasság elötti szex, maszturbáció stb) mert sajnos aki a bűnt válassza nagyon szomorú de halál után a POKOL várja ami Isten ítélete a bűnök miatt! Hát ezért neveznek fanatikusnak mert Isten igéjéhez ragaszkodom!! Sokkal boldogabb kiegyensúlyozottabb vagyok igy mint világiként! Van egy csodálatos munka helyem, családom, szeretetben élünk Isten kegyelme alatt vagyunk és a földi halál után hozzá megyünk! Nem mindegy örökké élünk e Istennel a mennybe vagy szenvedünk a pokolban! Dönts Isten mellett
A Magdolna otthonokat sírod vissza, Anjutca? Nem szégyenled magad? Pfujj!
Erőszakkal akarod a hitet terjeszteni? Mégis kinek képzeled magad? Azt sem tudod eldönteni milyen vallású vagy. Ítélkezni viszont tudsz.
Szerintem ugyan nincs pokol, de ha mégis van, tárt karokkal várja a hozzád hasonló rosszindulatú embereket.
Ez a Kérdező egy troll volt, akit ismét tiltottak. Ha a privát üzenetre megyek, ezt a szöveget kapom:
"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Szóval már nem is kell a moderátornak írnom, mert hamaabb tiltották. (lehet, kezdik kiismerni).
Ez csak egy idióta, aki azzal szórakozik, hogy kamu kérdéseket írogat ki. Úgy kezdte, hogy elvileg hitgyülis volt, aztán kiadta magát ennek-annak. Katolikusnak, reformátusnak. Egy rakásszor kiírta a nemi élettel kapcsolatos kérdést is, meg azt is mondta magáról, hogy biszex (ha jól gondolom, az is az ő kérdése volt).
Privátban meg mocskolódó üzeneteket írogatott. Mondjuk a legutóbbinál kicsit visszafogta magát.
Szóval a lényeg az, hogy ez egy troll, aki feltehetően ezzel szórakozik. Lehet, vissza fog jönni új nickről.
Lehet, nem vitatom.
De én az Anjutca nevű gyűlölködő nagyváradi nicknek írtam, aki egyfolytában belegázol minden jóérzésű ember lelkivilágába, és még csak észre sem veszi. Nem szoktam reagálni rá, de ez az utolsó hozzászólása elszakította a cérnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!