Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezért neveznek fanatikusnak?...

Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?

Figyelt kérdés

Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?

Nagyon sokan fanatikusnak, szektásnak, vallási őrültnek neveznek még a családban is, mert Isten igéjét kimerem

Mondani ami a bibliában van. Hiszen a biblia nem a papok által írt könyv hanem Isten az apostolokkal és kiválasztottakkal írta le.... az a baj az emberek azért mondják hogy szektás vagyok mert nem a saját fülük ízére beszélek, pedig akik nem értenek egyet Isten igéjével a bibliával maga mindenható ellen lázadnak. Nem értek egyet a házasság előtti szexel sem mert Isten házasságra korlátozta a szext. Ami azon kívül van lehet akár független is az illető akkor is bűn!! Nem értek egyet a maszturbációval sem, mert bujaság! Csak is a házasság a tiszta és szent az Isten elött! Nem értek egyet azzal sem hogy pl: "én nem bántok senkit, úgy élem a magán életem ahogy akarom"!! Nem , nem! Istennek megvan a véleménye a szexröl, magánéletröl! És erre mondják: Nem vagyok én bábja Istennek hogy mindent betartsak! Szó sincs erröl Isten nem bábként kezel, jobban szeret mint a Saját szüleid, életét adta érted Egyszülött Fiában Krisztusban. Istennel is lehet boldog lenni; Istennek van terve veled:házasság, család, (házasságon belül lehet szexelni, mindent szeretkezni) egy jó munkahely! Istennek van terve veled a földön! Azt akarja hogy Egyszülött Fia a Megváltó Jézus Krisztus által térj meg hozzá! Isten üdvöziteni akar, mondj le a bűnös vágyaidról! (Ejszakai mulatozás, házasság elötti szex, maszturbáció stb) mert sajnos aki a bűnt válassza nagyon szomorú de halál után a POKOL várja ami Isten ítélete a bűnök miatt! Hát ezért neveznek fanatikusnak mert Isten igéjéhez ragaszkodom!! Sokkal boldogabb kiegyensúlyozottabb vagyok igy mint világiként! Van egy csodálatos munka helyem, családom, szeretetben élünk Isten kegyelme alatt vagyunk és a földi halál után hozzá megyünk! Nem mindegy örökké élünk e Istennel a mennybe vagy szenvedünk a pokolban! Dönts Isten mellett

2021. szept. 16. 09:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
64%
#27 HA HÁZASSÁGON kivül csinálod az bujálkodás meg paráznaság és házasságtörés ez mind tisztátalan és megfertőzi az ember pszichéjét
2021. szept. 16. 13:44
 32/43 anonim ***** válasza:
54%

"A hitet terjeszteni, sőt ha kell kényszeríteni kell erőszakkal.az emberekbe"

Szerintem te lennel a legjobban felhaborodva, ha mostantol valaki rad, beled akarna eroszakolni a katolikus, iszlam, vagy barmely mas, szamodra idegen vallast, nem igaz?

2021. szept. 16. 14:21
 33/43 anonim ***** válasza:
58%

Ezen az oldalon tiltva van mindenféle reklám - EGYET kivéve: téríteni azt szabad.

Kereszténynek.

Ezzel együtt, aki ennyire fanatikus, mint te, azzal bizony előfordulhat, hogy kitiltják.

2021. szept. 16. 14:30
 34/43 anonim ***** válasza:
73%

"hitet hírdstni kell mindenáron. Az emberek bűnösök és maguktól nem találják meg a helyes utat csak ha odavisszuk őket vagy odaerőszakoljuk."

Én elhiszem, hogy te teljesen jól érzed magadat az elmebajodban, minden elmebeteg jól érzi magát az állapotában. De kérlek tartsd meg magadnak, én sem szándékozom rád erőszakolni a saját elmebajomat.

Vagy mégis szeretnéd?

2021. szept. 16. 14:34
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

"minden elmebeteg jól érzi magát az állapotában"

Ez egy általános tévhit, nem igaz.

Elég sok elmebeteg tudja magáról, hogy az - és NEM érzi magát jól így.

A kérdező sem érzi magát így jól, azért ennyire erőszakos.

2021. szept. 16. 14:53
 36/43 anonim ***** válasza:
65%

#31: Persze, megfertőzi. Az, hogy megtapasztalod, mit és hogyan szeretsz és hogy közben másnak is örömet okozol. Hogyne. Igen, a megcsalás rossz dolog, de a házasság előtti kölcsönösségen alapuló szex az nem. A Biblia sem tiltja, csak így szokták a hülye katolikus papok magyarázni, bár azt nem értem, ez miért jó nekik a XXI. században...

Amúgy, ha a Bibliát szó szerint akarod értelmezni, akkor kb az emberek felét meg kellene kövezni, mert kétféle anyagból szőtt ruhát hord...

2021. szept. 16. 15:02
 37/43 anonim ***** válasza:
85%

Azért, mert általában az emberek között elfogadott a szex és a többi, ha az ember mértékkel csinálja és nem ez az élete. Te meg pluszba hozzáteszed a Bibliát és Jézust, ezért a szektákkal azonosítanak.

Én is vallom ezeket az elveket, de igazából én nem nézem ki mit csinál, csak próbálok én magam jól csekekedni és csak a saját cselekedeteimet megvizsgálni.

2021. szept. 16. 18:06
 38/43 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg azért mert fanatikus vagy.
2021. szept. 16. 18:17
 39/43 anonim ***** válasza:
54%

Ne haragudj, kérdező, valószínűleg elkerülte a figyelmem, de melyik isten igazságát hirdeted?

Miért őt váálasztotttad? Válaszod indokold. Győzz meg.

Apropó, miért is hajigálsz köveket másokra? Te tán bűntelen vagy?

2021. szept. 16. 18:37
 40/43 anonim ***** válasza:
78%

"Először is ez a kérdés is kitalált, hiszen az a felhasználó írta ki, akit számtalanszor tiltottak már innen a kamu kérdései miatt. Felismerem a sílusából."

En is, mint többen, felismertem azonnal, hogy ez ugyanaz a troll.

Már annyiszor tiltották ki amiatt, hogy ugyanazt kérdezi, most témát váltott. Most azt hazudja, hogy ő az, akiket eddig szidott.

Ne vegyétek komolyan.

2021. szept. 16. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!