Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?
Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?
Nagyon sokan fanatikusnak, szektásnak, vallási őrültnek neveznek még a családban is, mert Isten igéjét kimerem
Mondani ami a bibliában van. Hiszen a biblia nem a papok által írt könyv hanem Isten az apostolokkal és kiválasztottakkal írta le.... az a baj az emberek azért mondják hogy szektás vagyok mert nem a saját fülük ízére beszélek, pedig akik nem értenek egyet Isten igéjével a bibliával maga mindenható ellen lázadnak. Nem értek egyet a házasság előtti szexel sem mert Isten házasságra korlátozta a szext. Ami azon kívül van lehet akár független is az illető akkor is bűn!! Nem értek egyet a maszturbációval sem, mert bujaság! Csak is a házasság a tiszta és szent az Isten elött! Nem értek egyet azzal sem hogy pl: "én nem bántok senkit, úgy élem a magán életem ahogy akarom"!! Nem , nem! Istennek megvan a véleménye a szexröl, magánéletröl! És erre mondják: Nem vagyok én bábja Istennek hogy mindent betartsak! Szó sincs erröl Isten nem bábként kezel, jobban szeret mint a Saját szüleid, életét adta érted Egyszülött Fiában Krisztusban. Istennel is lehet boldog lenni; Istennek van terve veled:házasság, család, (házasságon belül lehet szexelni, mindent szeretkezni) egy jó munkahely! Istennek van terve veled a földön! Azt akarja hogy Egyszülött Fia a Megváltó Jézus Krisztus által térj meg hozzá! Isten üdvöziteni akar, mondj le a bűnös vágyaidról! (Ejszakai mulatozás, házasság elötti szex, maszturbáció stb) mert sajnos aki a bűnt válassza nagyon szomorú de halál után a POKOL várja ami Isten ítélete a bűnök miatt! Hát ezért neveznek fanatikusnak mert Isten igéjéhez ragaszkodom!! Sokkal boldogabb kiegyensúlyozottabb vagyok igy mint világiként! Van egy csodálatos munka helyem, családom, szeretetben élünk Isten kegyelme alatt vagyunk és a földi halál után hozzá megyünk! Nem mindegy örökké élünk e Istennel a mennybe vagy szenvedünk a pokolban! Dönts Isten mellett
"#18 Isten az embert szereti de a bűnt gyűlöli remélem igy érted mire gondolok"
Fogadok, hogy nem fogja érteni, illetve nem akarja. Eleve nem akar a kereszténységgel azonosulni
Érteni értem. Tudtam is erről, mivel rendelkezem valamennyi teológiai ismerettel, de nem változtat a nézeteimen, amit kifejtettem.
Azért neveznek fanatikusnak, mert
1. Az vagy
2. Bele akarsz szólni mások életébe
3. Ráadásul nem is jól tudod a dolgokat.
Ha neked a vallásod megtilt valamit, szíved joga. Ha azt mondod, hogy a vallásod szerint NEKEM tilos valami, akkor menj a fenébe! Egyébként is a Biblia sehol nem írja, hogy tilos házasság előtt szexelni. A "ne paráználkodj" azt jelenti, hogy "ne törj házasságot", azaz ne csald meg a párodat illetve ne kezdj viszonyt olyannal, akinek párja van. Ezzel pedig egyet lehet érteni, de semmiképp nem tiltja, hogy házasság előtt lefeküdj a pároddal.
Az egész félreértés csak abból ered, hogy a régi korokban a lányokat már 16 évesen férjhez adták és azért ettől hamarabb szexelni nem volt túl bölcs ötlet.
Mégis, milyen alkalomból, milyen hangsúllyal mondod ki, amit Isten igazságának VÉLSZ?Biztosan Isten igazsága az, amit kimondasz, vagy pedig az, amit te annak gondolsz?
.
Te hiszed Istent. Az a te lelkiismereti dolgod. Ám, ha erővel akarod rákényszeríteni másokra hitedet, átesel a ló másik oldalára.
Sehl nem találsz a Bibliában erőszakos térítésre utaló nyomot.
Jézus és apostolai csak azoknak hirdették tanaikat, akik ÖNKÉNT hallgatták meg őket.
.
Hitében senkit ne ingass meg, mert nem tudsz helyette más hitet adni. a tied ugyanis nekik nem lesz megfelelő, ugyanis tőlük távol áll a te erőszakos térítési módszered, amit hiteddel kapcsolnak össze.
Hiába töröltetted ki a kommentem, kérdező.
A privát üzeneted leleplezett téged, te ugyanaz a troll vagy, aki egyszer ennek, máskor annak adja ki magát.
Biztos lehetsz abban, a moderátornak részletesen be fogok számolni arról, hogy mit művelsz.
"Minden házasságon kivüli intim együttlét házasságtörésnek számit és fajtalanságnak mivel nem tiszta"
Kérlek idézd be az erre vonatkozó részt a Bibliából!
"Egyébként is a Biblia sehol nem írja, hogy tilos házasság előtt szexelni. "
Kivéve, ahol írja. A paráznaság szót használják erre. Kb. a 20. század végéig ezt a szót használták a házasságon kívül szexelőkre
Igazad van testvérem. Lehet hogy te is Keresztény Református vagy mint én azért gondolkodunk hasonlóan.
A hitet terjeszteni, sőt ha kell kényszeríteni kell erőszakkal.az emberekbe. Bánom hogy a román ortodox egyházat lehülyéztem a háta mögött amiért minden Szent Luturgiajuknál kiteszik a nagy hangszórót meg mikrofont hogy az utcára is tisztán hallatszodjon. Nagyon jól teszik, ezt kéne mi, Prozltenstánsok is tegyük. A hitet hírdstni kell mindenáron. Az emberek bűnösök és maguktól nem találják meg a helyes utat csak ha odavisszuk őket vagy odaerőszakoljuk. Isten mindenkinek a nenyországot akarja bármi áron is érjük el másoknál hogy higyjenek.
Nem vagy fanatikus kérdező. Doamne ajută. Terjeszd a hitet. A házasság előtti szex bűn, és a leanyanyaság is. Lám lám.a Magdolna otthonokban volt visszatartó erejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!