Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezért neveznek fanatikusnak?...

Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?

Figyelt kérdés

Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?

Nagyon sokan fanatikusnak, szektásnak, vallási őrültnek neveznek még a családban is, mert Isten igéjét kimerem

Mondani ami a bibliában van. Hiszen a biblia nem a papok által írt könyv hanem Isten az apostolokkal és kiválasztottakkal írta le.... az a baj az emberek azért mondják hogy szektás vagyok mert nem a saját fülük ízére beszélek, pedig akik nem értenek egyet Isten igéjével a bibliával maga mindenható ellen lázadnak. Nem értek egyet a házasság előtti szexel sem mert Isten házasságra korlátozta a szext. Ami azon kívül van lehet akár független is az illető akkor is bűn!! Nem értek egyet a maszturbációval sem, mert bujaság! Csak is a házasság a tiszta és szent az Isten elött! Nem értek egyet azzal sem hogy pl: "én nem bántok senkit, úgy élem a magán életem ahogy akarom"!! Nem , nem! Istennek megvan a véleménye a szexröl, magánéletröl! És erre mondják: Nem vagyok én bábja Istennek hogy mindent betartsak! Szó sincs erröl Isten nem bábként kezel, jobban szeret mint a Saját szüleid, életét adta érted Egyszülött Fiában Krisztusban. Istennel is lehet boldog lenni; Istennek van terve veled:házasság, család, (házasságon belül lehet szexelni, mindent szeretkezni) egy jó munkahely! Istennek van terve veled a földön! Azt akarja hogy Egyszülött Fia a Megváltó Jézus Krisztus által térj meg hozzá! Isten üdvöziteni akar, mondj le a bűnös vágyaidról! (Ejszakai mulatozás, házasság elötti szex, maszturbáció stb) mert sajnos aki a bűnt válassza nagyon szomorú de halál után a POKOL várja ami Isten ítélete a bűnök miatt! Hát ezért neveznek fanatikusnak mert Isten igéjéhez ragaszkodom!! Sokkal boldogabb kiegyensúlyozottabb vagyok igy mint világiként! Van egy csodálatos munka helyem, családom, szeretetben élünk Isten kegyelme alatt vagyunk és a földi halál után hozzá megyünk! Nem mindegy örökké élünk e Istennel a mennybe vagy szenvedünk a pokolban! Dönts Isten mellett

2021. szept. 16. 09:02
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
34%

Az embereknek fáj az igazság, mert a világ meg oktatás, tudomány ezt nevelte beléjük hogy mindent szabad csinálni közben elfeledkeztek Istenről de ennek meg lesz az ára hamarosan.

Világ szinte már kizárta a Bibliát és a Torah-t(mózes öt könyve) a közéletből , ökörségekkel tömik az emberek fejét

2021. szept. 16. 09:11
 2/43 anonim ***** válasza:
71%
De nem ilyen könnyü üdvözülni ahogy irod, elvileg csak kevesen fognak üdvözülni mert rengeteg mindent be kell tartani
2021. szept. 16. 09:13
 3/43 anonim ***** válasza:
74%
Ez a te igazságod. Más pedig más szerint él. Szerintem nem igazi keresztény, aki elítél és sért másokat. Ha Isten látná (ha létezne), hogy milyen tapintatlanul sértegetsz másokat, szégyellné magát helyetted is. Azt nem értem, hogy miért nem elég neked az, hogy te a hited szerint élsz, miért kell vegzálni vele másokat? Erre ki kért meg?
2021. szept. 16. 09:17
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
"mert nem a saját fülük ízére beszélek" Ez mit jelent?
2021. szept. 16. 09:20
 5/43 anonim ***** válasza:
67%
Kérte valaki a térítést? Nem? Ebben az esetben tisztában kell lenned azzal, Kérdező, hogy a szereptévesztésed pszichológiai értelemben problémás.
2021. szept. 16. 09:24
 6/43 anonim ***** válasza:
58%
Mert az vagy. Mert úgy érzed reklámoznod kell a tévképzetes elmebajodat.
2021. szept. 16. 10:01
 7/43 anonim ***** válasza:
48%
#6 Igaza van de majd te is meglátod
2021. szept. 16. 10:11
 8/43 anonim ***** válasza:
64%

@10:11

Az ilyen hsz-okról sosem tudom eldönteni hogy full komoly, vagy csak irónia.

2021. szept. 16. 10:14
 9/43 A kérdező kommentje:

3# ISTEN kért meg rá ragadjuk ki a tűzből=mentsük meg a pokoltól az embereket. Itt az ige! „tartsátok meg magatokat Isten szeretetében, várván a mi Urunk Jézus Krisztusnak irgalmát az örök életre. Könyörüljetek azokon, akik kételkednek, mentsétek meg őket kiragadva a tűzből. Másokon is könyörüljetek, de félelemmel, utálva még a ruhát is, amelyet testük beszennyezett.”

‭‭Júdás‬ ‭1:21-23‬ ‭

2021. szept. 16. 10:25
 10/43 anonim ***** válasza:
75%

"Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?"

Igen, de ez ne zavarjon. Sok itt a troll

2021. szept. 16. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!