Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?
Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?
Nagyon sokan fanatikusnak, szektásnak, vallási őrültnek neveznek még a családban is, mert Isten igéjét kimerem
Mondani ami a bibliában van. Hiszen a biblia nem a papok által írt könyv hanem Isten az apostolokkal és kiválasztottakkal írta le.... az a baj az emberek azért mondják hogy szektás vagyok mert nem a saját fülük ízére beszélek, pedig akik nem értenek egyet Isten igéjével a bibliával maga mindenható ellen lázadnak. Nem értek egyet a házasság előtti szexel sem mert Isten házasságra korlátozta a szext. Ami azon kívül van lehet akár független is az illető akkor is bűn!! Nem értek egyet a maszturbációval sem, mert bujaság! Csak is a házasság a tiszta és szent az Isten elött! Nem értek egyet azzal sem hogy pl: "én nem bántok senkit, úgy élem a magán életem ahogy akarom"!! Nem , nem! Istennek megvan a véleménye a szexröl, magánéletröl! És erre mondják: Nem vagyok én bábja Istennek hogy mindent betartsak! Szó sincs erröl Isten nem bábként kezel, jobban szeret mint a Saját szüleid, életét adta érted Egyszülött Fiában Krisztusban. Istennel is lehet boldog lenni; Istennek van terve veled:házasság, család, (házasságon belül lehet szexelni, mindent szeretkezni) egy jó munkahely! Istennek van terve veled a földön! Azt akarja hogy Egyszülött Fia a Megváltó Jézus Krisztus által térj meg hozzá! Isten üdvöziteni akar, mondj le a bűnös vágyaidról! (Ejszakai mulatozás, házasság elötti szex, maszturbáció stb) mert sajnos aki a bűnt válassza nagyon szomorú de halál után a POKOL várja ami Isten ítélete a bűnök miatt! Hát ezért neveznek fanatikusnak mert Isten igéjéhez ragaszkodom!! Sokkal boldogabb kiegyensúlyozottabb vagyok igy mint világiként! Van egy csodálatos munka helyem, családom, szeretetben élünk Isten kegyelme alatt vagyunk és a földi halál után hozzá megyünk! Nem mindegy örökké élünk e Istennel a mennybe vagy szenvedünk a pokolban! Dönts Isten mellett
Az embereknek fáj az igazság, mert a világ meg oktatás, tudomány ezt nevelte beléjük hogy mindent szabad csinálni közben elfeledkeztek Istenről de ennek meg lesz az ára hamarosan.
Világ szinte már kizárta a Bibliát és a Torah-t(mózes öt könyve) a közéletből , ökörségekkel tömik az emberek fejét
@10:11
Az ilyen hsz-okról sosem tudom eldönteni hogy full komoly, vagy csak irónia.
3# ISTEN kért meg rá ragadjuk ki a tűzből=mentsük meg a pokoltól az embereket. Itt az ige! „tartsátok meg magatokat Isten szeretetében, várván a mi Urunk Jézus Krisztusnak irgalmát az örök életre. Könyörüljetek azokon, akik kételkednek, mentsétek meg őket kiragadva a tűzből. Másokon is könyörüljetek, de félelemmel, utálva még a ruhát is, amelyet testük beszennyezett.”
Júdás 1:21-23
"Ezért neveznek fanatikusnak? Amiért ki mondom Isten igazságát?"
Igen, de ez ne zavarjon. Sok itt a troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!