A román ortodoxok miért csak a gyerekeknek adnak kenyeret és bort?
Alapvetően nem kéne áldozni menned, ha tértél be az orthodox egyházba ! Nem háríthatod, hogy az ő bűnük, mert az hogy épp nem tartja nyilván ki tartozik a nyájába, NEKED lenne a kötelességed figyelmeztetni. Még ha hív is, akkor sem kéne úgy tenned, mintha ortodox lennél. Református létedre nem tetted meg a kellő előkészületet, ezért.Így meg a Te bűnöd lesz-
A nem átváltoztatott kenyérből ehetsz.
Vasárnap sosem böjti nap. Augusztusban van egy két hetes böjti időszak.
Nem értelek: barbároknak nevezed az ortodox papokat és mégis oda jársz ? Minek ??
Hülye lennék megmondani hogy kálvinista vagyok. Hogy kitiltson örökre meg pogánynak nevezzen? Így is Nagyboldogasszonykor azt mondta hogy eretnekek a reformátusok. Egyszer látta hogy a római katolikus templomba mentem mert az is mellettem van így azt hiszi katolikus vagyok. Röhely hogy a katolikus templomban meg ortodoxnak hisznek mert sokszor akaratlanul elvétem a keresztvetést és jobbról barla csinálom 3 ujjal. Az ortodox Katolikusnak míg a katolikus ortodoxnak hisz.
Nem.esett le egyiknek sem hogy egy kálvinista jár be. Gamás mesèlné nekem el se hinném hogy van ilyen.
Undorítóan tiszteletlen vagy az orthodoxoklal.
Egy görögkatolikus
"Az ortodox Katolikusnak míg a katolikus ortodoxnak hisz."
"Hülye lennék megmondani hogy kálvinista vagyok."
Tehát átvered mindegyiket és erre büszke vagy ?
24
ne izgulj, ez a kerdezo a reformatusokkal is undoritoan tiszteletlen
nem ert semmit egy helyzetbol, megkerdezni nem meri (mert nem tud romanul), utananezni nem tud, de azonnal itelkezik
mindig mindenki mas a hibas, az egesz egyhaz, az osszes pap, mindenki hulye
a papnak meg a diakonnak kellene tudni, hogy o nem ortodox es nem aldozhat, kozben azt mondja, senkinek nem meri megmondani, mert poganynak fogjak nevezni es kidobjak
"Nem.esett le egyiknek sem hogy egy kálvinista jár be."
hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!