Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Román ortodox vállás vezetői...

Román ortodox vállás vezetői miért uszitják a híveket a Covid19 miatt létrehozott tilalom ellen?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 11:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Honnan tudjuk? Magyarok vagyunk és nem románok.
2021. jan. 2. 11:48
 2/22 A kérdező kommentje:
Remélem a magyarok nem a kőkorszakban élünk,amugy a te életedet te tudod.Ha nincs modernkori hirszolgálatod akkor az ilyenek postagalambot tartanak.
2021. jan. 2. 11:55
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem beszélni jól magyart?
2021. jan. 2. 12:04
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Mutasd meg a cikket, ahonnan ez az állítás származik.
2021. jan. 2. 12:08
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

Fegyveres ortodox papok lőttek azokra a házakra, amikben este 8 után égett villany? Vagy direkt 8 után volt a mise és aki nem jött el, aztán megverték? Vagy?

Egyébként nem hinném, hogy papok bárkit uszítanak.

Viszont én is ellene vagyok a hosszútávú korlátozásoknak és annak meg főleg, hogy mostantól maszk és fertőtlenítés (főleg a szabadban). És még finoman fogalmaztam, hogy ellene vagyok.

2021. jan. 2. 12:10
 6/22 A kérdező kommentje:

4.

Ime.

[link]

2021. jan. 2. 15:07
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Azt hittem magyar oldalon magyar cikket fogsz magyarul mutatni. Nem beszélek románul és nem tudom mekkora ennek az oldalnak az igazságtartalma. Mert ha annyi, mint egy blikknek, akkor sokra nem megyünk veled, meg úgyis mindegy mit írunk, neked úgyis csak az számít edgár, hogy bármi miatt, de tudd gyűlölni a katolikus egyházat, legyen az görög, római vagy ortodox.
2021. jan. 2. 15:17
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, itt egyedül te vagy román, senki se ért a román cikkedből egy szót se. Miért zaklatsz minket olyanokkal, amihez semmi közünk? Menj és kérdezd a román társaidat egy román oldalon.
2021. jan. 2. 15:29
 9/22 A kérdező kommentje:

7.Ebbe nincs igazad,itt emberi életekről van szó,mar összeségében sokan meg haltak,csak ortodox pap 5 halt meg a nyakasság miatt.

A törvèny pedig törvèny mindenkinek amíg Isten törvényébe nem űtközik meg annak is akinek 68%-a van.De ugy nezki mindenütt a rosszoldalt pártolod.

2021. jan. 2. 15:29
 10/22 anonim ***** válasza:
53%

Kerestem magyar cikkeket, találtam.

[link]

[link]

[link]

Persze vannak normálisabb püspökök is:

[link]

2021. jan. 2. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!