Román ortodox vállás vezetői miért uszitják a híveket a Covid19 miatt létrehozott tilalom ellen?
A mandinert ismerem, a másik oldalról sosem hallottam.
De ha megvan a pap neve, meg hogy hol lakik, akkor tőle kell megkérdezni, hogy miért csinálja.
Én viszont tőled kérdezem meg, hogy ha egyetlen ember csinálja, akkor miért írsz többesszámban, hogy ezt sok ortodox pap műveli?
12.Hát,ha nem látod,hogy az egész ország csinálja akkor vissza sem kérdeznék.
De ugy látom,hogy a törvényszegés neked is imponál,ezert ismétlem nem az ilyeneknek szól a kérdés,csak azoknak szól akik az ilyeneket intelembe részesitenek.
14."Milyen egész ország,te ostoba idióta???"
Cer scuză,nu am știut că ești Ortodox,dar ce este adevărat, nu trebuie să ți fie rușine,și nici nu trebuie să fi șovinist pe bază de naționalism sau pe bază de religie,că Dumnezeu are un singur popor fără naționalitate unde aparține Romîn, Maghiar, German și toate 1600 de limbi.Dacă știam că ești Ortodox arătam mai multe linkuri cum ai și cerut despre toate țară dar,dacă vrei trimit mai tărziu dor scrie că o dorește.
Cu mult respect Ștefan(Istvan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!