Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Román ortodox vállás vezetői...

Román ortodox vállás vezetői miért uszitják a híveket a Covid19 miatt létrehozott tilalom ellen?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 11:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10.A forrásaik szerint helyes az egész.
2021. jan. 2. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

A mandinert ismerem, a másik oldalról sosem hallottam.

De ha megvan a pap neve, meg hogy hol lakik, akkor tőle kell megkérdezni, hogy miért csinálja.

Én viszont tőled kérdezem meg, hogy ha egyetlen ember csinálja, akkor miért írsz többesszámban, hogy ezt sok ortodox pap műveli?

2021. jan. 2. 20:25
 13/22 A kérdező kommentje:

12.Hát,ha nem látod,hogy az egész ország csinálja akkor vissza sem kérdeznék.

De ugy látom,hogy a törvényszegés neked is imponál,ezert ismétlem nem az ilyeneknek szól a kérdés,csak azoknak szól akik az ilyeneket intelembe részesitenek.

2021. jan. 3. 06:06
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
Milyen egész ország, te ostoba idióta??? Egyetlen cikket mutattál idegen nyelven egyetlen emberről! Akkora már a gyűlöleted, hogy kínodban már azt sem tudod mit hazudj! Minek írsz ide, takarodj valami román fórumba,ott oszd az észt jehovista bunkó.
2021. jan. 3. 06:49
 15/22 A kérdező kommentje:
14.Hát igen az igaz keresztènyek ilyen alázatosak,megbocsátok,Krisztus követői,ember tisztelők stb.Még sorolhatnám de nem sorolom mert ez is mar sok neked.
2021. jan. 3. 09:02
 16/22 A kérdező kommentje:

14."Milyen egész ország,te ostoba idióta???"

Cer scuză,nu am știut că ești Ortodox,dar ce este adevărat, nu trebuie să ți fie rușine,și nici nu trebuie să fi șovinist pe bază de naționalism sau pe bază de religie,că Dumnezeu are un singur popor fără naționalitate unde aparține Romîn, Maghiar, German și toate 1600 de limbi.Dacă știam că ești Ortodox arătam mai multe linkuri cum ai și cerut despre toate țară dar,dacă vrei trimit mai tărziu dor scrie că o dorește.

Cu mult respect Ștefan(Istvan)

2021. jan. 3. 11:50
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
Egyedül te vagy a román, senki se érti itt a szőröstalpú nyelvedet.
2021. jan. 3. 12:42
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
#12: Megkérdezték azt az embert, kaptak is rá egy választ. Az Azonnali cikkében olvashatod a választ.
2021. jan. 3. 14:38
 19/22 A kérdező kommentje:

14.ime.

[link]

[link]

2021. jan. 3. 15:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszik. Ez a cívis egy hisztéria és hazugság. Ajcseptálom az ortodox papok szavait mindenben, kivéve abban hogy pogány vagyok mint református.
2021. júl. 6. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!