Mamámért imádkozni kellett volna egyből, vagy a mentőket hívni, vagy mindkettő egyszerre, ha kivitelezhető?Jól tettem, hogy egészségyis anyukámat hívtam?Ti mit csináltatok volna?Leírás történetről a megjegyzésben.
Figyelt kérdés
Csak hívők válaszoljanak legyenek kedvesek. Jehova tanúi ne válaszoljanak! Segített volna az ima szerintetek?Mamám azt mondta azon a napon, 3 éve, hogy rosszul van, miután átjött a másik szobából, nem tudott többet mondani, hogy mi a baj vele, mert nem jött ki hang a száján. Leült a fotelra, gyenge volt, nem tudott beszélni sem. Csak annyit tudott mondani, még, hogy meghalok.Anyu egészségügyis, őt hívtam, nem tudom jól tettem-e. Ő újraélesztőtanfolyamot is végzett.Később kiderült, hogy arra is szükség lett volna. A mentősök próbálták, de már nem tudtak rajta segíteni.Egyből a mentőket kellett volna hívnom?Őket is hívtam, de előbb anyut.Később kiderült, hogy tüdőembóliát kapott a nagymamám, valószínű abba halt meg.Szívelégtelenséget is mondtak. 75. születésnapja előtt már nagyon aluszékony volt, és a lábán is ki voltak dagadva az erek.Sokat emlegette, hogy meg fog halni, de mind azt gondoltuk a családban, hogy csak úgy mondogatja, mert az idősek ezt szokták.2021. aug. 15. 09:41
1/6 anonim válasza:
Utólag teljesen mindegy, hogy mit kellett volna, már nem tudod megváltoztatni a múltat és az sem garantált, hogy ha máshogy cselekedtél volna, még mindig élne a nagyid. Én először a mentőket hívtam volna, mert nekik vannak megfelelő eszközeik. Az ima segíthet, de gondolj bele, ha Isten magához akarta venni, akkor így kellett lennie
2/6 anonim válasza:
Mindenek előtt mentőt hívtam volna, aztán anyukám hogy elmondjam neki mi történt, utánna imádkoztam volna a gyógyulásáért.
3/6 anonim válasza:
Először a mentőket kell hívni.
De nem csoda ha az ember nem a megfelelően cselekszik egy ilyen rémült helyzetben.
Viszont utólag már ne emészd emiatt magad. Változtatni nem tudsz rajta.
Az, hogy felhívod anyukádat, ő felveszi a telefont, és mondja, hogy rögtön a mentőket hívd helyette, az kb. három perces késés lehet.
Ha felhívtad anyukádat, és ő nem irányított rögtön a mentőkhöz, hanem beszélt veled, akkor meg főleg ne csak magadat hibáztasd.
4/6 anonim válasza:
Igen, mentőt hív a hívő is azonnal.
5/6 anonim válasza:
Ilyen helyzetben hirtelen cselekszel, úgyhogy szerintem nem baj, hogy anyukádat hívtad, legalább hívtál valakit. Ilyenkor segíteni kell, ahogy tudsz, de ha nem tudsz sokat segíteni, akkor persze, jó imádkozni.
6/6 anonim válasza:
Előbb a mentőt/orvost kell hívni, amíg kiérnek, addig imádkozhatsz mellette, vagy vele, ha olyan állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!