A sz*r szót miért írják néha úgy neten kommentekben, hogy x*r?
Figyelt kérdés
x kezdetűen, nem sz kezdőbetűvel. Sokat láttam így írva kommentekben2021. júl. 4. 17:43
2/7 anonim válasza:
Plusz spórolnak egy betűt is vele.
3/7 anonim válasza:
Inkább internet szleng miatt. Mert x-el írni menő (volt 20 évvel ezelőtt). Azóta megmaradt
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 helyesen irni is meno volt regen
vapakiknel megmaradt valakiknel nem
5/7 anonim válasza:
Utolsó úgylátom nálad ez nem vált be
6/7 anonim válasza:
Cenzúra illetve így gyorsabb mert az S és a Z betű helyett csak egy X betű szóval betű spórolás
7/7 anonim válasza:
Cenzúra. Mondjuk igazából nem is értem, minek kell cenzúrázni, tévében már jó régóta nem sípolják ki, rádióban is hallottam már, termékek nevei is tartalmazzák a szót (ld. pl. Leszarom tabletta).. szóval a szar már mióta egy teljesen köznapi szó, sztem már nem érdemes cenzúrázni. De ja, a cenzúra miatt írják x-szel, vagy tényleg benne van az internet szleng is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!