Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melegek a keresztény közösségben?

Melegek a keresztény közösségben?

Figyelt kérdés

Ha te alakíthatnád ki a közösséged álláspontját a melegekről az egyházban, mely pontokat foglalnád bele?

Pontonként igennel vagy nemmel válaszoljatok, és csak keresztényeket kérdezem.

1) a közösség befogadjon homoszexuális irányultságú embert, és nem kezeli bűnösként pusztán az irányultsága miatt I/N

2) a közösség befogadjon homoszexualitását gyakorló embert I/N

3) a közösség elfogadja a meleg házasságot I/N

4) a közösség elfogadja meleg párok örökbefogadását I/N

2021. aug. 3. 18:04
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akik eddig válaszoltak, azoktól kérdezném, szerintetek üdvösség kérdés ki mely álláspontot foglalja el ebben a kérdésben?
2021. aug. 4. 09:28
 42/56 anonim ***** válasza:

"Elárulom, én érintett vagyok. És eléggé el vagyok szigetelődve emiatt. "

Kedves Kérdező!

Te hívő vagy? Krisztusé? A Biblia alapján?

2021. aug. 4. 09:43
 43/56 anonim ***** válasza:
17%

Ja és válaszolok a kérdésre:

1. "a közösség befogadjon homoszexuális irányultságú ember" igen

"és nem kezeli bűnösként pusztán az irányultsága miatt" de, hiszen ezt helyén kell kezelni. Pszichés zavar, amiből Isten kigyógyít.

2. "a közösség befogadjon homoszexualitását gyakorló embert" ha szenved tőle, de nem tudja nem gyakorolni, de ki akar gyógyulni, akkor igen.

3. " a közösség elfogadja a meleg házasságot" szó sem lehet róla. A fentiekből következik is. Ezzel csak segítenének beleragadni a betegségbe

4. lsd. 3. válasz

2021. aug. 4. 09:46
 44/56 anonim ***** válasza:
82%
#43 Már rég bebizonyosodott, hogy a homoszexualitás nem betegség, ezért "kigyógyulni" sem lehet belőle. (Tudom, le lesz pontozva a hozzászólásom, de attól meg így van.)
2021. aug. 4. 09:54
 45/56 anonim ***** válasza:
22%

"Már rég bebizonyosodott, hogy a homoszexualitás nem betegség"

Kérdező, ezek sátánista fizetett trollok, ne foglalkozz velük. Olvasd el ezt:

[link]

Lehet keresgélni a neten is anyagokat, bár az LMBTQ mozgalom sokmindent leszedetett a netről és pszichológiai könyveket is nehezen lehet szerezni, de próbáld meg. USA-ban kb. 1 hónapja óriási demonstrálás volt az lmbtq ellen, ahol csak gyógyult melegek vettek részt.

Aki azt hazudja, hogy ez nem gyógyítható, az utál téged és az istenellenességére akar eszközként felhasználni, ahogy az lmbtq a melegeket. Sok meleg tiltakozik az lmbtq ellen, nem vagy egyedül.

Az ilyenek, mint a 44-es válaszoló jelen vannak nap mint nap, provokálnak, hazudoznak. NEm kell velük foglalkozni. Van belőlük pár. Nem sok, de nagyon aktívak. Nekik ez a munkájuk

2021. aug. 4. 10:01
 46/56 anonim ***** válasza:
14%
Még annyit, hogy orivátban nem egy meleg keresett már meg, mert nem akartak itt a topikban beszélgetni, annyira ellehetetlenítik a kommunikációt a sátánisták
2021. aug. 4. 10:03
 47/56 A kérdező kommentje:

#42 igen hívő vagyok, nagyon erős hitet adott Isten, amikor megtértem 30 évesen. Utánaolvastam a kereszténységnek több oldalról, olvastam a Bibliát, gondolkodom rajta. Viszont épp mert több oldalról átgondolt a hitem, nem ijedek meg, ha egy fundamentalistább, evangéliumi szemléletű keresztény kétségbe vonja a hitemet és a megtérésemet.

Álláspontom szerint sokan a melegek közül nem változtathatók meg.

A valóságból indulok ki, nem a Bibliából e kérdésben.

2021. aug. 4. 10:27
 48/56 anonim ***** válasza:
0%
Részemről ugyanaz mint a 43.
2021. aug. 4. 11:22
 49/56 anonim ***** válasza:
71%

1) I

2) I

3) N Egyházi házasságot nem.

4) I

2021. aug. 4. 11:59
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Az örökbefogadásról szóló vitát árnyalhatja, hogy sok homoszexuális embernek is születik gyereke, mivel előfordul, hogy az illető már felnőtt, családos emberként ébred rá a szexuális preferenciájára. Néhány magyar példa: Nádasdy Ádám, Karinthy Márton, Ungár Klára, a nem az eszéről híres fideszes politikus felesége (akinek a története Pintér Bélát megihlette), és az egyik legismertebbet most direkt nem is említem, emlegették őt már eleget.
2021. aug. 4. 12:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!