Utolso.
Az en meglatasom szerint nem letezik isten es meg se mondom neked hogy "Minek huzod az idodet imadkozassal ugysem letezik isten".De nem mondom mivel tudom hogy szerinted letezik, szoval te se mond hogy ez hianyzik mas eletebol.
Pont ez mondtam! Ha SZAMODRA nem idohuzas akkor csinald!
SZAMOMRA idohuzas ezert nem csinalom!
Meg tudom forditani a kerdesed. Ha valaki bebizonyitana 100 szazalekra hogy nem letezik akkor is hinnel? Ez a kerdes ugyanazon az elven alapul mint a tied. Es ugyanugy semmi ertelme mint a tiednek.
Mondjal par dolgot amit a Biblia leir es akkor meglatjuk.
Ismered Nostradamus-t? O is allitolag megjosolt dolgokat csak eppen ha valaki el is olvassa miket irt pontosan es hany "joslata" volt elete soran es hogy mennyi ido mulva "jottek be" a "joslatai" akkor ki lehet kovetkeztetni hogy csak vaktaban lovoldozott es kesobb paran osszeolloztak kamu joslatokat az iromanyaibol.
nem csávó vagyok, lassan 24 L ( ha nekem intézted volna 64-es)
Nostradamus hogy jön ide? :)
Akkor kerlek kuldjel par joslatot.
O ugy jon ide hogy feltetelezesem szerint hasonloan pontos joslatok vannak a Bibliaban is, de ez csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!