Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallasosak vagytok vagy...

Vallasosak vagytok vagy sem? Ha igen miert?

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 00:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
0%
Isten hagy döntse már el, hogy megmutatkozik vagy sem, vagy azt, hogy mikor mutatkozik meg.
2021. júl. 24. 18:25
 102/118 anonim ***** válasza:
0%
csak ne lepődj meg a halál után, mert hoppá tévedtél
2021. júl. 24. 18:26
 103/118 anonim ***** válasza:
88%

"Isten hagy döntse már el, hogy megmutatkozik vagy sem, vagy azt, hogy mikor mutatkozik meg. "

Egy olyan isten, aki kontárkodik a világegyetemmel, abszurd, egy Isten, aki beavatkozott az emberi szabadságba zsarnok. Ha Istent egyedülállónak tekintjük a világban, egy személy, aki egy gondolathoz kapcsolódik, egy ok, amely el van választva az eredményétől, akkor olyan valakivé válik, aki nem önmaga. Egy mindenható, mindentudó zsarnok nem sokban különbözik a földi diktátoroktól, akik mindent, és mindenkit egyszerű fogaskerékké változtatnak egy gépezetben, melyet ők irányítanak. Egy olyan ateizmus, amely visszautasít egy ilyen Istent bőven jogos.

2021. júl. 24. 18:46
 104/118 Godaime ***** válasza:
88%
Ha véletlenül létezik is a keresztény isten, akkor is inkább a poklot választom. Nem fogom a lábát csókolgatni az örökkévalóságig egy mennyei Észak Koreai helyen ahol egész nap csak mosolygot mint valami retardált. Ez a szabadság teljes megvonása és én nem kérek belőle.
2021. júl. 24. 18:51
 105/118 anonim ***** válasza:
88%
Tejesen támogatom az elötem szolot.
2021. júl. 24. 19:02
 106/118 anonim ***** válasza:
14%

Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik őt szeretik.

Ezzel zárnám, és sajnálom, de azt ne feledd, hogy Jézus is ugyanazt végig élte mint mi, s igen, ha belegondolsz mit tett az emberiségért, mennyi embert meggyógyított, akkor nem kényszerből borulnál le, hanem sírva elé.

2021. júl. 24. 20:52
 107/118 Godaime ***** válasza:
69%
Mennyi önteltség és arrogancia.. A képzeletbeli Jézusod nyilván büszke rád.
2021. júl. 24. 22:27
 108/118 anonim ***** válasza:
0%
Istenem mennyire nem érted, annyira sajnálom, bárcsak megértenéd, de erre én kevés vagyok, remélem egyszer más lesz a véleményed:(
2021. júl. 25. 00:28
 109/118 Godaime ***** válasza:
88%
De, jól értettem. Egy fiktív karakter szenvedéseihez hasonlítottad a saját azt, hogy egyesek nem értik miért van felnőtt korodban még képzeletbeli barátod.
2021. júl. 25. 00:46
 110/118 anonim ***** válasza:
0%
miért lenne képzeletbeli barát? Jézus számodra kitalált személy? Mindent,a mit a Biblia írt ,s előre megjósolt, nem igaz? Ezt ugye te is érzed, hogy valahol sántít a történeted. Te csak szeretnéd, hogy ne létezzen Isten, mert akkor semmiért sem kell felelősséget vállalnod.
2021. júl. 25. 01:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!