91/118 anonim válasza:
hát mivel én hiszek benne nem én
92/118 anonim válasza:
s ezt honnan tudod, hogy az elkövetkező évben, vagy az utolsó pillanatban még nem térnek meg? miért a számokat nézegeted? miét nem magaddal foglalkozol?
93/118 anonim válasza:
kifogásokat keresel, s aszt hiszed ez mentesít mindentől,s neked van igazad
95/118 A kérdező kommentje:
Tudok par videot Ami megvaltoztatta a nezopontodat ha erdekel irj ram privatba
2021. júl. 24. 15:38
96/118 Godaime válasza:
Tényeket hozok fel erre az agymosott kifogásoknak nevezi őket. Nem is vagyok meglepődve.
97/118 anonim válasza:
az nem tény, hogy egyre több cáfolat van, mert nincsen
98/118 anonim válasza:
(ne nevezz agymosottnak, én sem sértegetlek)
99/118 Godaime válasza:
Ez nem sértegetés, hanem tény. Olyansmiben hiszel amire nincs bizonyíték, ergo kimosták az agyadat. Ezen csak te tudsz változtatni és csak akkor, ha utánanézel a témának és tanulsz.
100/118 anonim válasza:
Egy isten, amely nem mutatkozik meg a valóságban, megkülönböztethetetlen attól az istentől, amely nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!