Hitler a mennybe jutott?
Kizárólag a kérdésre: én nem tudom elképzelni azt, hogy Hitler valóban, teljes szívéből megbánta volna azt, amiket tett. Aki bánta már meg bűnét, az pontosan tudja, hogy ez mekkora fájdalommal jár. És van az a pont, ahonnan az ember már nem fog visszafordulni.
Az üdvösséghez a bűn megbánása és Isten követése valóban elég, de aki azt állítja, hogy ez egy egyszerű dolog, az még sosem volt a bűnbánat fájdalmában.
"Nem tudom kik azok az iszlamistàk én csak muszlimokat ismerek."
Az ugyanaz. Most már tudod
"Sztem én csak ésszerű kritikàval illettem a kereszténységet."
Az iszlamisatáknál ez a hazug vádaskodást jelenti?
" Aki bánta már meg bűnét, az pontosan tudja, hogy ez mekkora fájdalommal jár. És van az a pont, ahonnan az ember már nem fog visszafordulni."
Olvastad a 61. hsz-t, Abdullah? Úgy látszik rajtad kívül mindenki tudja, amit én is mondtam. De te megismerés helyett elkezdtél szidalmazni
"Ideje ezt befejezni, ugye?
Szeretnétek, hogy szóljak a moderátoroknak?"
Igazad van, elnézést kérek! Már eddig sem kellett volna eljutni, és semmi értelme nem volt az egésznek. Ha szólsz a moderátoroknak az teljesen jogos
Nem olvasom végig a hozzászólásokat...
Ha létezik reinkarnáció, ismétlem, HA, akkor abba is bele lehet gondolni, hogy újra született valahol, más emberként, más országban, más nemzetiségként, és nyomorúságos körülmények között; tisztább, jobb emberként, lélekként.
Akik a kérdésre válaszoltak, nekik köszönöm a választ.
#65. Nem is szükséges, hogy végigolvasd, mert páran eléggé elterelték a szót és a legtöbb hozzászólás nem is érinti a kérdést.
#68, hogy te milyen sunyi vagy!
Sem Hitler, sem Eva Braun nem volt zsidó semmilyen mértékben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!