Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hitler a mennybe jutott?

Hitler a mennybe jutott?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

Kizárólag a kérdésre: én nem tudom elképzelni azt, hogy Hitler valóban, teljes szívéből megbánta volna azt, amiket tett. Aki bánta már meg bűnét, az pontosan tudja, hogy ez mekkora fájdalommal jár. És van az a pont, ahonnan az ember már nem fog visszafordulni.

Az üdvösséghez a bűn megbánása és Isten követése valóban elég, de aki azt állítja, hogy ez egy egyszerű dolog, az még sosem volt a bűnbánat fájdalmában.

2021. júl. 15. 06:23
 62/71 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom kik azok az iszlamistàk én csak muszlimokat ismerek."

Az ugyanaz. Most már tudod

"Sztem én csak ésszerű kritikàval illettem a kereszténységet."

Az iszlamisatáknál ez a hazug vádaskodást jelenti?

" Aki bánta már meg bűnét, az pontosan tudja, hogy ez mekkora fájdalommal jár. És van az a pont, ahonnan az ember már nem fog visszafordulni."

Olvastad a 61. hsz-t, Abdullah? Úgy látszik rajtad kívül mindenki tudja, amit én is mondtam. De te megismerés helyett elkezdtél szidalmazni

2021. júl. 15. 06:56
 63/71 anonim ***** válasza:

"Ideje ezt befejezni, ugye?

Szeretnétek, hogy szóljak a moderátoroknak?"

Igazad van, elnézést kérek! Már eddig sem kellett volna eljutni, és semmi értelme nem volt az egésznek. Ha szólsz a moderátoroknak az teljesen jogos

2021. júl. 15. 06:58
 64/71 anonim ***** válasza:
62# nem vagyok abdullah. Keresztény nő vagyok.
2021. júl. 15. 07:11
 65/71 anonim válasza:

Nem olvasom végig a hozzászólásokat...

Ha létezik reinkarnáció, ismétlem, HA, akkor abba is bele lehet gondolni, hogy újra született valahol, más emberként, más országban, más nemzetiségként, és nyomorúságos körülmények között; tisztább, jobb emberként, lélekként.

2021. júl. 16. 16:40
 66/71 A kérdező kommentje:

Akik a kérdésre válaszoltak, nekik köszönöm a választ.

#65. Nem is szükséges, hogy végigolvasd, mert páran eléggé elterelték a szót és a legtöbb hozzászólás nem is érinti a kérdést.

2021. júl. 16. 17:52
 67/71 anonim ***** válasza:
Még nem. Jelenleg emberként él valahol ezen a bolygón. A mennyországhoz még nagyon sok fejlődés kell.
2021. júl. 21. 17:02
 68/71 kretens ***** válasza:
Én meg hitler édesanyjának a vallására lennék kiváncsi.....persze amire én gondolok lehet hogy csak fikció de például az én nagypapám édesanyja (az ezernyolcázas évek végén vándoroltak Ausztriából Magyarországra) nem katolikus volt és nem messze éltek attól a helytől ahol hitler édesanyja is született.Persze vannak dolgok amik az idő múlásával elvesznek nem marad nyoma de vannak jelek amik egyértelműek.Tényleg mélyrehatóan vizsgálta már valaki Éva Braun milyen vallású volt?És vajon Hitler miért vonzódott hozzá?Ez lehet hogy csak az én fantáziám amire gondolok de azért felettéb érdekes.
2021. júl. 26. 16:38
 69/71 anonim ***** válasza:

#68, hogy te milyen sunyi vagy!

Sem Hitler, sem Eva Braun nem volt zsidó semmilyen mértékben sem.

2021. júl. 26. 17:07
 70/71 anonim ***** válasza:
2021. júl. 26. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!