Hitler a mennybe jutott?
#31: Tiszteletben tartom, hogy így gondolod. De én most mégis ezekről beszélek.
És nem érdekel a modern pszichológiai megközelítés például. Mert az nem kereszténység.
Abdullah
"Mivel semmilyen Biblia idézettel alàtàmasztani nem tudod ezt:"
Római levél. Szóval akkor elfogadtad, és szarban vagy, azért ismételgetsz
"Így aztàn azt gondolom, hogy ez nem kapcsolódik a kereszténységhez."
Amennyiben a Római levél nem kapcsolódik a kereszténységhez
"Szóval akkor kijelenthetjük ezek alapján, hogy rettegsz a Bibliától, mert bizonytalan vagy a Korán igazában."
Erre nagyot hallgattál, tehát ebben egyetértünk. Köszi
""A kutya sem fél a Bibliàtól. A kérdésed a vàgyaidat tükrözik. :)"
Tényleg! Én izgulok egy főleg iszlám rovatban és üldözöm az idióta iszlám hívőket. Igazad van :) NEm a vágyaimatr tükrözi, mert én indoklom is az állításaimat, szemben veled. TE csak vau-vau ..."
Erre is kussolással válaszoltál, tehát igazam van
Ezt is köszi
"Ha tudsz prezentàlni valami idézetet akkor esetleg még érdekel a dolog. De ezt kötve hiszem hogy meg tudod tenni. :)"
Római levélen felül? Mondjuk az alkalmazott pszichológia szintén alátámasztja, de nem hiszem, hogy szigorló voltál alkalmazott pszichológiából
Amúgy nincs szerencséd, mert a Római levél a igencsak az emberi pszichével foglalkozik. A nem hívő leépülésével és a hívő pszichés felépülését is írja.
Tudom szar érzés, hogy a hited egyik alappillére kidőlt, de én figyelmeztettelek, h ne kezdj velem
#34: Jó persze majd éppen a római leveledet fogom böngészgetni...
Idézd màr légyszíves !
Abdullah
"Tudom szar érzés, hogy a hited egyik alappillére kidőlt, de én figyelmeztettelek, h ne kezdj velem"
A hitnek 6 pillére van. Az Iszlàmnak 5 pillére.
Ezekből egy sem "dőlt ki", azt sem tudod miről beszélsz.
Abdullah
" Jó persze majd éppen a római leveledet fogom böngészgetni..."
Köszi, akkor megint igazam lett
"A hitnek 6 pillére van. Az Iszlàmnak 5 pillére."
Tehát a hit és az iszlám pillérjei nem feltétlen egyeznek? Érdekes:)
"Ezekből egy sem "dőlt ki", azt sem tudod miről beszélsz."
Ó dehogy nem, és te is tudod
#37: Még ha igazad is lenne a kérdésben az akkor sem érintené sem a hit sem az Iszlám pilléreit.
Nincs akkora súlya a kérdésnek mint ahogy képzeled.
Viszont ha nem idézel, jogosan gondolom hogy hazudsz.
Abdullah
"Viszont ha nem idézel, jogosan gondolom hogy hazudsz."
Hát akkor gondol azt, nem izgat
Többieknek, akiket érdekel a téma: A római levél jól mutatja a nem hívők pszichés állapotát és a hívőkét is. Az eleje a nem hívőkről beszél általánosan, kb. az 5. fejezettől már a hívők az alany. Érdemes még Máté és János evangéliumát is olvasni, onnan is kaphatunk sok pszichés rajzot az istentelenekről és a leépülésükről Nekem a kedvencem János 9. Tök jól bemutatja, hogy az istenellenesek hogyan verik át a józan észt és maradnak sötétségben. Úgyhogy a bigott ateista nem fog a halálos ágyán megtérni.
A Római levél pedig egy fantasztikus keresztény pszichológia is, többek közt
És senki ne várja, h egy mondatban le van írva, kivéve Abdullahot.
"Nincs akkora súlya a kérdésnek mint ahogy képzeled."
Aham, látom :)
Ja csak megsúgom, hogy egy keresztény használja az igaz tudományt is + a logikát is. Ezért olyan szép, mély és megunhatatlan a kereszténység. Kimeríthetetlen tudás forrása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!