Hitler a mennybe jutott?
"Ennek mi köze van a kereszténységhez ? Hol van ez a Bibliàtokban baràtom ?"
Nem hinném, h barátok vagyunk.
A páli teológia másról sem szól, csak pszichológiáról. És mondom még egyszer: gondolkodni sem tilos. Amúgy mi köze a kereszténységhez? Már nem is emlékszel, h mit írtál? Pedig idéztem is. Ne legyél már ekkora troll. HA a korán igaz, akkor minek kell össze vissza ködösítened? Nem vagy biztos az igazadban és félsz, mi?:) Akkor meg minek támadod a kereszténységet. Higgy a Koránban és kussolj
"Amit leírtàl az egyàltalàn nem következik a kereszténységből. Gondolkodjàl :)"
De következik. Gondolkozz!
Ja és a kereszténység szerint nincs mindenki megváltva, csak aki akarja. Ha majd elkezded az általános iskolát, tanulni fogod ezt is
#21: Azt kérdeztem, hogy amit leírtàl annak mi köze van a kereszténységhez ???
"Olyan nincs, hogy valaki a bűnt élvezi, majd az utolsó pillanatban megtér, mivel addigra a bűn miatt a pszichéje olyan mértékben torzul, hogy a halálos ágyán is az Isten ellensége marad."
Én tudom hogy a Koràn Isten szava.
Abdullah
"#21: Azt kérdeztem, hogy amit leírtàl annak mi köze van a kereszténységhez ???"
A bűnnek és a megtérésnek mi köze a kereszténységhez? Huh, ügyes...:)
"Én tudom hogy a Koràn Isten szava."
Jó, és? Én meg tudom, h nem
#24: Na meséld màr el nekem hol van a Bibliàban szó erről:
"Olyan nincs, hogy valaki a bűnt élvezi, majd az utolsó pillanatban megtér, mivel addigra a bűn miatt a pszichéje olyan mértékben torzul, hogy a halálos ágyán is az Isten ellensége marad."
Nagyon szuper hogy a szubjektív véleményedet hangoztatod, csak tudod annak semmi köze nincs a kereszténységhez.
Abdullah
"#24: Na meséld màr el nekem hol van a Bibliàban szó erről"
Harmadszorra sikerült megfogalmaznod. Nyugi, ne izgulj! Római levél + a világ értelmes megfigyelése, de úgysem fogod érteni.
"Nagyon szuper hogy a szubjektív véleményedet hangoztatod, csak tudod annak semmi köze nincs a kereszténységhez."
Üres szavak. A vágyaidat tükrözi, nem a logikus gondolkodásodat
Szóval az iszlám hívők is kb. olyan érvrendszerrel bírnak, mint az ateisták.
Abdullah, te miért félsz ennyire a Bibliától és miért nem vagy biztos a hitedben?
Szóval az iszlám hívők is kb. olyan érvrendszerrel bírnak, mint az keresztények.
Az erőszak érveivel...
#26: Valószínűleg hazudsz.
Idézd nekem azt a részt a Bibliàból ahol ez talàlható:
"Abdullah, te miért félsz ennyire a Bibliától és miért nem vagy biztos a hitedben?"
A kutya sem fél a Bibliàtól. A kérdésed a vàgyaidat tükrözik. :)
Abdullah
"Idézd nekem azt a részt a Bibliàból ahol ez talàlható:"
Római levél. Nem megy a gugli keresés, mi?:) Ja és kisfiam, nem fogok helyetted gondolkodni. Nézz utána ha érdekell és ne nézz utána, ha csak trollkodni akarsz.
Ha valami neked nincs szó szerint leírva, akkor bajban vagy, ugye? Nem tudsz logikusan következteni
"Valószínűleg hazudsz."
Jaj, kiscsillag, ne moralizálj már :)
"A kutya sem fél a Bibliàtól. A kérdésed a vàgyaidat tükrözik. :)"
Tényleg! Én izgulok egy főleg iszlám rovatban és üldözöm az idióta iszlám hívőket. Igazad van :) NEm a vágyaimatr tükrözi, mert én indoklom is az állításaimat, szemben veled. TE csak vau-vau ...
Tudod, hogy én miért nem teszem ezt? Mert nem érdekel a Korán, mert meggyőződtem róla, hogy kamu és meggyőződtem a Bibliáról, hogy igaz. Abban a kényelmes helyzetben vagyok, ellentétben veled, hogy nem kell izgulnom
Szóval akkor kijelenthetjük ezek alapján, hogy rettegsz a Bibliától, mert bizonytalan vagy a Korán igazában.
Menjünk tovább?
#29: Tőlem nyugodtan folytathatod a kis monológodat, bàr egyàltalàn nem érdekel.
Mivel semmilyen Biblia idézettel alàtàmasztani nem tudod ezt:
Így aztàn azt gondolom, hogy ez nem kapcsolódik a kereszténységhez. Szubjektív gondolatok pedig nem érdekelnek, mert én a kereszténységet bíràltam, nem XYZ privàt kis elképzeléseit a vilàgról.
Ha tudsz prezentàlni valami idézetet akkor esetleg még érdekel a dolog. De ezt kötve hiszem hogy meg tudod tenni. :)
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!