A keresztények elolvashatják a Mein Kampf című könyvet?
En nem tudom. De az csak egy konyv most mi van ha valaki elolvassa???
A masik szerintem sehol sem nbormalis pl. artatlan kisgyerekekeket legyilkolni...
Elolvashatják, az ismeretszerzés nem tiltott senki számára, ez nem azt jelenti, hogy egyet is kell értsenek vele.
Csak olyan ember olvassa el szerintem, akinek a lelki világa rendben van és van egy kialakult, stabil világképe a rasszizmust és erkölcsöt illetően, mert ezek megrendítésére építette a könyvet Hitler mikor írta. Egy gyengébb lelkiállapotú fiatalt könnyen manipulálhat ez és az egyéb radikális ideológiákról szóló "művek".
Ha ez ilyen nagyhatású könyv, akkor el kell olvasnom. :D
Méghozzá a német eredetit, már csak a nyelvtanulás miatt is.
(egy nem keresztény)
#2 vagyok, #3 tégy úgy, én saját tapasztalat miatt írtam, tiniként eléggé magával ragadott a rasszizmus és a radikális nemzetiségi ideológiák is nagy hatással voltak rám. Nem volt a legjobb állapotban a lelki világom, erre pedig kapaszkodóként tekintettem.
Ha az eredetit akarod olvasni, akkor kutakodj az internet mélyén, mert rengeteg dolgot kivágtak azokból, amik most forgalomban vannak.
Hitler őrült volt e?
Igenis meg nem is
Olvashatja keresztény. Miért is ne? Ismerni kell azt, amit kritizálni akarunk. :))
Én nem olvastam egy az egyben, csak részleteket. Apám olvasta, de azt mondja, hogy igazából nem olyan nagy szám, mint mondják (az is igaz, hogy a maga korában lehet, hogy ütős volt, de mi már tudjuk miket mondott Hitler). Meg aztán lehet, hogy németül jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!