Hitler a mennybe jutott?
#50: Minden erőddel az Iszlàm ellen akartàl érvelni, első pillanattól fogva.
Az üdvösségem kizàrólag Allah kezében van. Erre céloztam.
Abdullah
#51: Muszlim vagyok és nem "iszlamista".
Abdullah
"Minden erőddel az Iszlàm ellen akartàl érvelni, első pillanattól fogva."
Te mekkora suttyó vagy:))) Én a 19. hozzászólástól szálltam be a beszélgetésbe. Komolyan elkeserít, hogy ilyen sötétek vagytok:)
És te próbáltál engem lejáratni
"Muszlim vagyok és nem "iszlamista"."
Az ugyanaz
"Minden erőddel az Iszlàm ellen akartàl érvelni, első pillanattól fogva."
JA és nem mellesleg kb. egyszer sem szólaltam fel az iszlám ellen. NEm vagyok olyan, mint te. Te szidalmazol itt minket, pedig Allahnak ez sem tetszik.
#55: Véletlenül nem azzal indítottàl hogy a logika tàvol àll a muszlimoktól ?
Nem tudom kik azok az iszlamistàk én csak muszlimokat ismerek.
Abdullah
"A materialisták bárgyú, értelemmentes vigyorát. És a vigyorral az arcodon kissé előre-hátra ingadozva hajtogatod: "Az evolúció igaz!"
Nem volt itt öngól,innen derült ki,hogy a szokásos arrogáns troll vagy az evoluciótagadó hülyeségeddel ami még mindig nem zavar,mert a hívőket járatod le.
Abdul meg küzd a 72 szűzért..
.
"Nem volt itt öngól,"
Dehogynem. Elismerted, hogy a keresztények tudományosak és logikusak. Ebből már nem kaparod ki magad:)
"Te szidalmazol itt minket, pedig Allahnak ez sem tetszik."
Kétségtelen, hogy a Koràn felszólít minket arra, hogy ne tegyünk ilyet.
Sztem én csak ésszerű kritikàval illettem a kereszténységet.
Abdullah
Ideje ezt befejezni, ugye?
Szeretnétek, hogy szóljak a moderátoroknak? Szerintem szívesen törlik az összes hozzászólásotokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!