Az istenhívőknek mi a véleményük a melegekről? Elfogadják őket? Isten elfogadja? Lehet buta kérdés, csak nem vagyok jártas a témában.
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 09:50
41/45 anonim válasza:
ANNYIT MÉG MEGJEGYEZNÉK a fentihez, hogy a szomszédban a meleg férfi minden évben új férfit hoz a házhoz. És mivel nem eshetnek teherbe, ezért az óvszert sem kell nekik használni, óvszer nélkül sokkal élvezetesebb a szex. Különben a szomszéd elég szegény és annyit szexelhetnek, hogy még én sem tudom az óvszert kifizetni, láttam, hogy egekben az ára. És ugye az AIDS terjedése az egyik az injekciós tű és a nemi behatolás.
42/45 anonim válasza:
"hogy a szomszédban a meleg férfi minden évben új férfit hoz a házhoz"
Az én felső szomszédom heteró férfi, kb. 3 naponta új nőt visz fel magához. Ez mennyivel jobb?
43/45 anonim válasza:
38:
Innen vettem a statisztikát: Wikipedia, AIDS
44/45 anonim válasza:
42-es: a szomszéd férfi 60 feletti, azért nehezebb neki, mert trottyos vén, a felső szomszédod hány éves?
45/45 anonim válasza:
Mindent elfogadunk, még a rosszat is, csak az ellen teszünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!