Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az istenhívőknek mi a vélemény...

Az istenhívőknek mi a véleményük a melegekről? Elfogadják őket? Isten elfogadja? Lehet buta kérdés, csak nem vagyok jártas a témában.

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 09:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Tehát nem tudod megmutatni, hogy a Biblia azt írná, hogy a homoszexualitás később alakul ki. Ez esetben nagy kérés lenne, hogy ne költs hozzá a Bibliához, ne terjessz olyan dolgokat, amiket az nem ír? Ha már egyszer az a küldetéstudatod, hogy az életadódnak az írását terjeszd, akkor azt terjeszd, és ne mást, ha egy mód van rá, rendben? Köszi.

2021. júl. 14. 12:03
 22/45 anonim ***** válasza:
10-esnek igaza van, még azt is mondta, hogy amelyik szerved a bűnre visz, inkább vágd le, mint elkárhozz!
2021. júl. 14. 13:37
 23/45 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van egy saját történetem: Régóta nem találok normális nőt, mert sok csúnyával találkozom, büdösek is, szőrösek is, tokások is, degenerált fejűek, parasztosan beszélnek, ilyenekkel vagyok körbevéve. Mostanában megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha férfival kezdenék, mert azok között egész jól kinéző, úriember viselkedésű sok van, feltéve hogy ha nem melegek, akkor hoppon maradok. Tehát ez a gondolat most alakult ki bennem, de én nem így születtem. Tehát annak adok igazat, hogy valami kényszer visz rá embereket, hogy ezt tegyék.

Megmondom őszintén, ha oda jutnék, nem biztos, hogy meg tudnám fogni a farkat, mert most per pillanat undorodom tőle. De a magány nagy úr!

2021. júl. 14. 13:45
 24/45 anonim ***** válasza:

"Nekem van egy saját történetem:"

Tehát te férfiként nem találsz magadnak nőt már hosszú ideje, és ugyan továbbra is undorodsz a farkaktól, ennek ellenére annak adsz igazat, aki szerint mások kényszerből megszeretik a farkat?

2021. júl. 14. 15:40
 25/45 anonim ***** válasza:

23

"büdösek is, szőrösek is, tokások"

Tisztelet a kevés kivételnek, de a Férfiak némelyike is büdös, a szőrősről akkor már ne is beszéljünk, de a tokáról sem.

2021. júl. 14. 15:59
 26/45 anonim ***** válasza:
Igen 25-ös, a heteró férfiak, de a melegek nagy része álompasi női szemmel is!!!
2021. júl. 14. 16:03
 27/45 anonim ***** válasza:
20%

21

"Tehát nem tudod megmutatni, hogy a Biblia azt írná, hogy a homoszexualitás később alakul ki."

DE megírtam. Hogy ebből Te nem gondolsz a kijelentés mélységébe, arról nem Én tehetek. Sajnos felületesek némelyek, azonban a Biblia verseknek mély erkölcsi alapelvei vannak.

Isten amit tilt, azt nem hozta létre. Azok alkalmazzák, akik ellene mennek Isten tiltásának.

(1Mózes 2:24) . . .a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és egy testté lesznek.

Isten a házasságban egy testként nem két férfi, vagy nőt nevez meg, hanem egy férfit és egy nőt.

Ha Isten azt akarta volna, hogy két férfi vagy Nő legyen egy pár, akkor másként teremtette volna az embert. De nem így történt, tehát hiába ágálsz Isten elrendezése ellen, minden úgy marad, ahogy kezdetben létrehozta.

Ha 7 bukfencet vetsz, vagy a Földhöz vered magad, akkor sem változtat ezen, és az ehhez járó büntetésen sem

Sajnos egyszerűen a gondolkodásoddal is baj van, mert ami neked nem tetszik, azt nem megvizsgálod mélységében, hanem követeled, hogy minden azzá váljon amivé Te akarod változtatni.

Pedig hidd el, hogy az agyat azért kaptuk, hogy használjuk. Ha valamit nem jól csinálunk, akkor nem megmagyarázzuk, hanem változtatnunk.

Ja csak hogy ez erőfeszítésbe telik.

Tudod kedves barátom, semmi nincs "ingyen". Mindenért megkell dolgozni.

2021. júl. 14. 16:09
 28/45 anonim ***** válasza:

"(1Mózes 2:24) . . .a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és egy testté lesznek."

Ebben az idézetben én sehol sem tudom felfedezni azt, hogy azt írná, hogy a homoszexualitás később alakul ki az ember élete folyamán. Mondhatjuk tehát, hogy ezt te költötted hozzá ehhez az idézett sorhoz?

"De nem így történt, tehát hiába ágálsz Isten elrendezése ellen, minden úgy marad, ahogy kezdetben létrehozta."

Én nem ágálok semmi ellen, ami a Bibliában van leírva. Én az ellen ágálok, ami nincs leírva a Bibliában, de te állítod, hogy bele van írva. Vagyis az ellen, amit hozzáköltesz a Bibliához, amit Isten szájába akarsz adni, az ellen ágálok.

"Sajnos egyszerűen a gondolkodásoddal is baj van, mert ami neked nem tetszik, azt nem megvizsgálod mélységében, hanem követeled, hogy minden azzá váljon amivé Te akarod változtatni."

Az én gondolkodásommal lenne a baj, miközben te költesz hozzá a Bibliához? :) Ez vicces megállapítás.

"Pedig hidd el, hogy az agyat azért kaptuk, hogy használjuk. Ha valamit nem jól csinálunk, akkor nem megmagyarázzuk, hanem változtatnunk."

Remek, hogy ezt felismerted, de ez önmagában még kevés. Alkalmaznod is kéne.

2021. júl. 14. 16:45
 29/45 anonim ***** válasza:

26

Szegény édesapám mondta régen:

"szép tányérból nem lehet jól lakni ha üres"

Bizony hiába való a szépség, ha tartalom nincs.

Nekem olyan férjem van, aki ha sokat dolgozik megizzad, és nem kellemes, de van víz. Nem a szépségéről ismert, de annál önfeláldozóbb, és kedves, megbocsátó. Úgy szeret ahogy vagyok. Amikor a felesége lettem, "jól néztem ki". Ez változott egy betegség miatt. Ugyan olyan odaadó, önzetlen, megbocsátó, hűséges. Nem cserélne le "álom nőre".

Nem cserélném le "álom pasira".

2021. júl. 14. 17:11
 30/45 anonim ***** válasza:

Nem fedezed fel?

Szomorú. A Feleség nem férfi hanem Nő.

(1Mózes 2:22) . . .Isten az emberből kivett bordából nőt alkotott, és odavitte az emberhez.

Nem férfit alkotott. A Férfinek Nő a párja Isten teremtése és elrendezése alapján. Nem egy mondatot kell kiragadni, hanem az előtte, és az utána lévő írásokat is

2021. júl. 14. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!